Simona Ivančáková Rôzne

Poprad cez deň, ale aj vo večerných hodinách: Na Martinových (24) fotkách je naše mesto krajšie ako z rozprávky!

Hoci sa nehrdí prívlastkom profesionálny fotograf, tak z jeho dielne pochádzajú mnohé pekné fotografie z okolia Popradu. Zamerali sme sa však na tie, ktoré sú priamo z nášho mesta a ukazujú nám ho z rôznych uhlov pohľadu.

Ilustračný obrázok k článku Poprad cez deň, ale aj vo večerných hodinách: Na Martinových (24) fotkách je naše mesto krajšie ako z rozprávky!
Zdroj: Dnes24.sk

Poprad sa objavuje na mnohých fotografiách známych či menej známych fotografov. Pekné prostredie a nádherná príroda sú priam ťahákom nato, aby ste si tu cvakli aspoň jednu fotku. A aj preto pekných fotografií, na ktorých sa objavuje naše mesto nie je nikdy dosť. Dnes vám prinášame fotky, na ktorých hviezdi práve naše mesto.

Martin Kolba je mladý 24– ročný amatérsky fotograf a pochádza z neďalekej obce Hranovnica. „Fotenie ma bavilo odmalička, len som si to uvedomil až neskôr, keď som mal asi 17 rokov a držal som v ruke prvýkrát kamarátovu zrkadlovku,“ opísal svoje prvé začiatky s fotením fotograf Martin Kolba. Ako ďalej uviedol, tak svoj prvý fotoaparát si kúpil o dva roky neskôr a odvtedy sa foteniu venuje častejšie.

A čo fotí rodák z nášho kraja najčastejšie a najradšej? „Fotím predovšetkým prírodu a krajinu. Je to spojené s tým, že mám rád turistiku a šport ako taký. Ale asi ako väčšina, tak aj ja skúšam fotiť rôzne akcie a podujatia a všetko ostatné, čo ma zaujme,“ povedal Martin.

Z jeho bohatej fotografickej zbierky, ktorú za pár rokov nafotil, sme vybrali snímky, ktoré by vás mali rozhodne zaujať. Poprad cez deň, ale aj vo večerných hodinách. Pozrite si zábery, ktoré rozhodne neuvidíte každý deň.

Čítajte tiež:

Bežec spod Tatier si zaslúži klobúk dole: Takéto rozprávkovo krásne fotky robí počas tréningu v prírode

Príroda v okolí Popradu? To sa jednoducho nedá nemilovať. Zábery, ktoré budete chcieť pozerať zas a znovu

Foto: archív Martin Kolba

Poprad z rôznych uhlov pohľadu: Fotky, ktoré vás zaujmú
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM