Monika Vengrínová Futbal

S charitou sa v Poprade roztrhlo vrece. Tentokrát pomáhali záchranári futsalovým turnajom

Druhý ročník futsalového turnaja záchranných, hasičských a policajných zložiek sa uskutočnil v Aréne Poprad nielen pre zábavu, ale najmä z dôvodu pomoci iným. Výťažok bude venovaný nadácii Nemocnice Poprad.

Ilustračný obrázok k článku S charitou sa v Poprade roztrhlo vrece. Tentokrát pomáhali záchranári futsalovým turnajom
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Charitatívneho futsalového turnaja sa zúčastnili mužstvá Polície Poprad, Polície Kežmarok, Mestskej polície Poprad, Záchranky Poprad, Nemocnice Poprad, Leteckej záchrannej služby Poprad a mužstvo Arény Poprad. Chlapci zo Strednej zdravotníckej školy Poprad pre nepriaznivé počasie napokon neprišli.

Štartovné pre každé mužstvo bolo 50 eur. Spolu s minuloročným výťažkom, ktorý bol 560 eur poputujú vyzbierané peniaze Nadácii Nádej pre vaše zdravie Nemocnice Poprad na zakúpenie prístroja pre krčné operácie, ktorého cena je zhruba 1200 eur a ktorý by nemocnica mala zakúpiť ešte do konca tohto roka.

„My ako Občianske združenie Záchrana robíme tri akcie do roka. Jednou je celoslovenský záchranársky kongres spolu s plesom v Poprade, v lete hokejbalový turnaj a táto je tretia, dobročinná akcia, kedy sa stretneme pred Vianocami bez uniforiem. Zahráme si a trošku pomôžeme nejakým iným spôsobom, pretože každý z nás pomáha, nakoľko sú tu hasiči, policajti, záchranári, ale tu pomôžeme aj trošku inak. Takže cieľom tejto akcie je stretnúť sa, zabaviť sa a pomôcť dobrej veci,“ dodáva predseda OZ Záchrana František Majerský, ATE Poprad.

záchranári - futsal
31
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM