Peter Handzuš Správy

Škvarekove pagáče a kapustnica :) Vo Svite oslavovali aj po prehratom zápase

Po prehre s Prievidzou bolo v sobotu večer pred Iskra Arénou vo Svite rušno. Diváci mohli ochutnať kapustnicu a škvarkové pagáče v spoločnosti primátorov a starostov z troch okresov.

Ilustračný obrázok k článku Škvarekove pagáče a kapustnica :) Vo Svite oslavovali aj po prehratom zápase
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Na sobotný basketbalový zápas a krátke stretnutie pred svitskou Arénou prišli na pozvanie nového primátora Svitu aj jeho kolegovia z Popradu a Levoče. Do kapustnice sa pustili spolu so starostami obcí Batizovce, Štôla, Mengusovce, Lučivná, Veľká Lomnica a Nová Lesná. „Vianočná kapustnica po basketbale sa patrí. Ideme sviatkovať, tak sa treba stretnúť. O tom to bude teraz ďalej. Bude to o spolupráci. Pôjdeme do akcií spoločne. Aj pracovať, aj zabávať sa,“ povedal s úsmevom na tvári primátor Miroslav Škvarek.

Na príjemnej akcii, ktorej cieľom bolo poďakovať hráčom, trénerovi a vedeniu klubu, boli prítomní aj zástupcovia hlavných sponzorov Iskry Svit. Kým diváci a zástupcovia miestnej smotánky stihli dojesť vynikajúcu kapustnicu, zaspievali si spoločne vianočné koledy a nad hlavami im pekné divadlo predviedol pripravený ohňostroj.

Kapustnica, ohňostroj a Škvarekove pagáče vo Svite
21
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM