Aktualizované Krimi

Šokujúci nález v horiacom aute: Po uhasení požiaru v ňom hasiči objavili mŕtvolu

Šokujúci pohľad sa naskytol hasičom po uhasení horiaceho auta. Podľa operačného dôstojníka sa v ňom nachádzala mŕtvola ženy.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúci nález v horiacom aute: Po uhasení požiaru v ňom hasiči objavili mŕtvolu
Zdroj: TASR

Mŕtvolu ženy objavili v pondelok hasiči v horiacom aute odstavenom na lesnej ceste v katastrálnom území obce Veľký Slavkov v popradskom okrese. Operačný dôstojník Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Poprade Peter Polóny uviedol, že požiar neďaleko lesnej škôlky bol nahlásený krátko po 15.00 hodine. Od požiaru auta sa chytil aj blízky les, oheň sa však hasičom podarilo zlikvidovať.

„Telo nebohej sa nachádzalo v osobnom aute Toyota Yaris so spišskonovoveským evidenčným číslom. Súdny lekár pri prvotnej obhliadke nezistil na tele žiadne vonkajšie poranenia a zásahy násilnej povahy, ktoré by spôsobila iná osoba,“ informoval krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik.

Ako policajný hovorca ďalej dodal, na tele nebohej bude vykonaná súdno-znalecká pitva. Vek ani totožnosť mŕtvej ženy, podľa Džobanika, zatiaľ nie sú známe. Popradský vyšetrovateľa začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM