Peter Handzuš Tlačové správy

Spoločnosť Schüle Slovakia prijíma zamestnancov a chce pomôcť aj prepusteným zo Svitstroja

V novembri 2014 spoločnosť Schüle Slovakia informovala o výstavbe výrobnej haly, v ktorej mali byť po jej ukončení umiestnené najmodernejšie plnoautomatizované CNC obrábacie stroje. Zároveň spoločnosť prisľúbila vytvorenie pracovných miest pre niekoľko desiatok vysokokvalifikovaných zamestnancov.

Ilustračný obrázok k článku Spoločnosť Schüle Slovakia prijíma zamestnancov a chce pomôcť aj prepusteným zo Svitstroja
Zdroj: Dnes24.sk

Naplnenie tohto plánu predpokladalo zo strany Schüle Slovakia, s.r.o. preinvestovanie celkovo 4,5 milióna eur, pričom 1 milión eur mali predstavovať náklady na výstavbu výrobnej haly a ďalších 3,5 milióna eur na zakúpenia piatich obrábacích liniek.

Spoločnosť Schüle Slovakia, s.r.o. môže v týchto dňoch s potešením oznámiť, že sa ambiciózne plány zmenili na skutočnosť. V súvislosti s blížiacim sa spustením plnej prevádzky novej výrobnej haly plánuje prijať viac ako dvadsať zamestnancov.

Spoločnosť Schüle Slovakia, s.r.o. chce vzhľadom na aktuálnu situáciu v popradskom regióne hlavne pomôcť prepusteným zamestnancom firmy SVITSTROJ, a.s., ktorí sa ocitli v neutešenej situácii po tom, čo im nevyplatili mzdu za dva mesiace a ponúka im perspektívnu prácu vo svojej firme. Zameranie firmy SVITSTROJ, a.s., na subdodávateľskú činnosť v oblasti strojárenskej a zámočníckej výroby, ktorá je príbuznou výrobe v našej spoločnosti, dáva predpoklady pre uplatnenie viacerých bývalých pracovníkov firmy SVITSTROJ, a.s. v našej spoločnosti.

Čo ponúkame?

Spoločnosť Schüle Slovakia, s.r.o. podniká v Poprade už šestnásty rok a okrem stability a dlhodobej pracovnej perspektívy, prináša zamestnancom aj bohatý sociálny program. Jednu z poskytovaných výhod využívajú zamestnanci každodenne ešte pred príchodom do práce, kedy majú zabezpečenú bezplatnú dopravu až po bránu spoločnosti. Každý výrobný zamestnanec má nárok na kompletný pracovný odev vrátane obuvi, v priebehu pracovnej zmeny je zabezpečený bezplatný pitný režim. Pri zabezpečení stravovania zamestnancov si spoločnosť Schüle Slovakia, s.r.o. vybrala síce pre seba najnáročnejšiu cestu, no vďaka nej je pre pracovníkov zabezpečený maximálny komfort tým, že je im v každej pracovnej zmene, vrátane nočnej, poskytovaná čerstvá varená strava.

V mimopracovnom čase spoločnosť Schüle Slovakia, s.r.o. poskytuje všetkým zamestnancom, ktorí majú záujem tráviť aktívne voľný čas bohatú možnosť športových aktivít – plávanie, cyklistiku, tenis a v zimných mesiacoch aj lyžovanie. Podobne každý zamestnanec má možnosť celoročne využívať firmou hradené relaxačné a liečebné masáže. Spoločnosť pravidelne organizuje firemné posedenia a stretnutia, na ktoré sa zamestnanci tešia už dlho pred ich uskutočnením. Spoločnosť Schüle Slovakia, s.r.o. si uvedomuje zodpovednosť nielen voči svojim zamestnancom, ale aj voči ich rodinám. V priebehu roka organizuje viacero podujatí špeciálne určených pre rodiny zamestnancom – Family day, tenisový turnaj, rodinnú lyžovačka alebo Mikulášske posedenie.

Spoločnosť celoročne ponúka svojim zamestnancom aj možnosť kultúrneho, spoločenského a športového vyžitia sa, pravidelne im poskytuje lístky na koncerty, vystúpenia a permanentky na športové podujatia (u nás v Poprade sa prirodzene najväčšej obľube teší hokej a futbal). Pamätá aj na dlhoročných zamestnancov, ktorých za odpracované roky a pri odchode do dôchodku odmeňuje vecnými darmi.

Čo treba urobiť, ak chcete u nás pracovať?

Spoločnosť Schüle Slovakia, s.r.o sa obracia na všetkých záujemcov, ktorí majú ukončené stredné odborné vzdelanie technického smeru a majú zodpovední prístup k práci, aby neváhali a kontaktovali personálne oddelenie spoločnosti na telefónnom čísle 052/7864 100 alebo na emailovej adrese schuele@schuele.sk.

(PR) – Za obsah aj fotografiu zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM