Monika Vengrínová Futbal

Športový sviatok v Poprade už zajtra: Mladíci z Manchester United proti rovesníkom zo Sparty Praha

Už zajtra 30.októbra o 16.00 „pokrstia“ nové Národné tréningové centrum Poprad budúce hviezdy slávnych futbalových klubov Manchaster United a Sparta Praha spoločným zápasom. Očakáva sa krásne počasie, fantastická atmosféra a atraktívny súboj.

Ilustračný obrázok k článku Športový sviatok v Poprade už zajtra: Mladíci z Manchester United proti rovesníkom zo Sparty Praha
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

„Rád by som pozval všetkých športových fanúšikov a zanietencov športu, hlavne futbalu na, podľa nás, športovú udalosť roka v meste Poprad. Skutočne atraktívny zápas tu odohrajú tímy do sedemnásť rokov, a to Manchaster United a Sparte Praha. Zároveň to budeme považovať za generálku otvorenia Národného tréningového centra,“ pozýva na zaujímavú športovú akciu prezident KP Aquacity Poprad Peter Gurčík.

Vstupné na zápas bude symbolické jedno euro, pričom na základe tejto vstupenky budú mať deti do pätnásť rokov vstup za jedno euro do konca decembra aj do Aquacity Poprad.

Zápas bude otvárať prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik a majiteľ Aquacity Poprad Jan Telenský spolu s trinástimi gajdošmi v kiltoch.

„Organizátorom podujatia je Aquacity Poprad, predovšetkým pán Telenský, ktorý tento kemp zastrešuje už štvrtý rok. Je to rarita, pretože Manchaster United nezvykne chodiť na rovnaké miesto dva roky po sebe. U nás sú štvrtý krát a máme prísľub na ďalšie dva ročníky. Taktiež Sparta Praha má vynikajúce výsledky, preto očakávame atraktívny súboj a veríme, že vytvoríme fantastickú atmosféru,“ uzatvára Gurčík.

Športový sviatok v Poprade už zajtra
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM