Tlačové správy

Stavba Bytových domov Barbora sa naplno rozbehla

Bytový dom Barbora v Poprade má všetky platné povolenia a výstavba i predaj bytov sú v plnom prúde.

Ilustračný obrázok k článku Stavba Bytových domov Barbora sa naplno rozbehla
4
Galéria
Zdroj: KAMI-PROFIT, s.r.o.

Zďaleka viditeľný vežový žeriav a čulý ruch na stavenisku sú neklamné znaky, že na popradskom sídlisku Juh IV – Merťuky rastie nový objekt. Ide o prvý z plánovanej dvojice bytových domov Barbora.

„Aj napriek komplikáciám spôsobeným korona krízou sme v súlade s naším časovým plánom dotiahli do úspešného konca všetky povoľovacie procesy a mohli tak začať stavať. V týchto dňoch intenzívne pracujeme na budovaní základov,“ informoval konateľ developerskej spoločnosti Developer KAMI PROFIT, s.r.o. Milín Kaňuščák.

Špeciálne základy na pilótach ponesú celkovo osem podlaží – jedno podzemné, kde budú garážové státia pre autá, a sedem nadzemných. Prvé z nich bude patriť čiastočne krytému parkovaniu, hlavným vstupom do objektov spolu so schodiskami a výťahmi, pivniciam, technickým a skladovacím miestnostiam. Ďalších šesť podlaží vyplnia byty. Výber je od garsónok cez dvoj, troj až po štvorizbové byty.

Popri pohodlnom parkovaní bude patriť ku komplexu Barbora aj detské ihrisko, relaxačno-športová plocha, trávnatá plocha a sadové úpravy.

„Staviame moderné bývanie, ktorého hodnotu popri kvalitných materiáloch a vyhotovení umocní aj unikátny výhľad na Vysoké Tatry. Aj preto je o byty záujem nielen medzi Popradčanmi, ale aj ľuďmi, ktorí považujú vlastný byt v tesnej blízkosti najkrajších slovenských hôr za dobrú investíciu,“ dodáva Milín Kaňuščák, ktorý vidí BD Barbora ako spojenie komfortu mesta s blízkosťou exkluzívnych prírodných krás. V lokalite je cyklistický chodník, zastávka MHD, školy a škôlky, neďaleko sú nákupné centrá a športová hala.

Kolaudácia je naplánovaná pred záverom budúceho roka. Všetky informácie i kontakty na predaj bytov sú na stránke www.bytybarbora.sk alebo na Facebooku Byty Barbora – Poprad.

Byty Barbora: Vizualizácia interiéru
4
Galéria
Zdroj: KAMI-PROFIT, s.r.o.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: KAMI-PROFIT, s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM