Tlačové správy

Súkromné osemročné gymnázium LIFE ACADEMY – dobré rozhodnutie pre vášho piataka

V týchto dňoch sa mnohí rodičia rozhodujú, akú strednú školu pomôcť vybrať pre svoje dieťa. Už v piatom ročníku základnej školy je možné využiť túto šancu a začať študovať na strednej škole.

Ilustračný obrázok k článku Súkromné osemročné gymnázium LIFE ACADEMY – dobré rozhodnutie pre vášho piataka
Zdroj: Dnes24.sk

Osemročný vzdelávací odbor Súkromného gymnázia LIFE ACADEMY túto možnosť ponúka. Osemročné gymnázium je súčasťou jedinečného vzdelávacieho projektu LIFE ACADEMY, ktorý ponúka zmysluplné a podnetné vzdelávanie so zameraním na anglický jazyk.

Skutočnosť, že v triede osemročného odboru bude najviac 18 žiakov, umožní kvalitné vzdelávanie a individuálny prístup učiteľa ku každému žiakovi. Model vysoko efektívneho učenia je základom inovačného projektu, ktorý bol overený a schválený Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky a úspešne sa v škole realizuje už od jej vzniku. Vzdelávací proces nie je zameraný len na odovzdávanie hotových poznatkov, ale žiaci majú možnosť skúmať, objavovať, tvoriť, argumentovať, prezentovať svoje názory i diskutovať s učiteľmi, ktorí sa tak stávajú ich partnermi. Integrácia učiva jednotlivých predmetov je pre študentov príležitosťou, aby sa neučili o javoch izolovane, ale v súvislostiach. Keď sa na dejepise učia o Grécku, na hodinách literatúry v tom čase čítajú grécke báje a na výtvarnej výchove vyrábajú grécke amfory. Na špecifickom predmete komunikačná výchova sa zoznamujú so systémom životných zručností, ktoré sú v súčasnosti už nevyhnutnosťou pri začleňovaní sa do reálneho života. Ako hovoria absolventi školy, práve tieto na gymnáziu získané kompetencie ich na vysokých školách zvýhodňujú v porovnaní s ostatnými študentmi.

Keďže celý projekt LIFE ACADEMY je prioritne zameraný na čo najkvalitnejšie vyučovanie anglického jazyka, časová dotácia 5 hodín angličtiny týždenne je doplnená dvomi hodinami konverzácie v anglickom jazyku s anglickou lektorkou. Projekt Tablety na vyučovaní umožňuje využívať modernú techniku priamo na hodinách na ktoromkoľvek predmete.

Ak uvažujete o možnosti poskytnúť svojmu piatakovi kvalitné vzdelávanie, radi vás v LIFE ACADEMY privítame a počas dňa otvorených dverí 22. marca 2016 radi odpovieme na všetky vaše otázky.

Prijímacie pohovory na osemročný študijný odbor gymnázium sú 9. mája 2016 a 12. mája 2016.

Bližšie informácie o škole nájdu všetci záujemcovia na stránke školy www.lifeacademy.sk

Video o škole: https://www.youtube.com/watch?…

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

LIFE ACADEMY – dobré rozhodnutie pre vášho piataka
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM