Peter Handzuš Rôzne

TATRA OPEN s garanciou 7000€

V posviatočnej atmosfére sa 27.12.2011 konal v Nevada poker clube prvý diel pokrového turnaja TATRA OPEN s garanciou 7000€. Zúčastnilo sa ho 28 hráčov, ktorí si v dvanásťhodinovej pokrovej bitke užili dosýta svojej obľúbenej hry. Ak sa chcete do ďalš

Final table sa začal hrať pred druhou hodinou. Štruktúra turnaja bola nastavená tak, aby si hráči užili poker a dvakrát sa upravoval level blindov, finále sa pretiahlo do skorých ranných hodín. Šieste a piate platené miesto sa vyplácalo podľa stanovenej výšky. Štyria najlepší si však svoj prizepool podelili podľa aktuálnych stackov. Víťazom prestížneho turnaja sa stal „Mr_Student“, na druhom mieste skončil spoluorganizátor turnaja „Janko K.“, tretím bol hráč „Wild“ a na 4. mieste sa umiestnil „Miňo“. Keďže spokojnosť s turnajom vyslovili nielen hráči ale aj organizátori, určite bude Nevada poker club pokračovať v organizovaní podobného podujatia, ďalší diel TATRA OPEN sa chystá niekedy na jar roka 2012. Okrem toho sa na koniec januára 2012 chystá „turnaj mesiaca“ – 50€+1RB+1A(+5Fee) s GTD 3000€. Do tohto turnaja sa uskutoční niekoľko kvalifikačných turnajov s nízkym buy-in. Tie nájdete v programe turnajov na www.pokernevada.sk v priebehu januára.

Nevada poker club želá všetkým svojím priaznivcom a hráčom všetko dobré do roka 2012.

Víťazom 2. kola súťaže s Poker Nevada klubom o 20,– eurový vstup do turnaja sa stal Imrich Saloky. Výhercu bude kontaktovať klub emailom.

Ak máte viac ako 18 rokov a chcete vyhrať od Nevada Poker klubu 20,– Eur ako vstup do turnaja, pošlite nám na adresu poprad@global24.sk správnu odpoveľ na súťažnú otázku: Čo v pokri znamená výraz: „raise“? Jedného výhercu, ktorý obdrží vstup do turnaja v hodnote 20,– Eur vyžrebujeme v utorok 3.1.2012.

TATRA OPEN s garanciou 7000€
1
Galéria
nevada
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM