Krimi

Teror na Štedrý deň: Policajti opisujú vyčíňanie agresora v Popradskom okrese

Policajti vyrážali do rodinného domu pri Poprade v sviatočný deň. Agresívny muž žene nadával, nezostalo však len pri slovách.

Ilustračný obrázok k článku Teror na Štedrý deň: Policajti opisujú vyčíňanie agresora v Popradskom okrese
Zdroj: pixabay.com

Prípad domáceho násilia riešili policajti v okrese Poprad aj počas Vianoc. Za fyzické a psychické útoky vyvrcholené popálením obete na čele horiacou cigaretou hrozí 49-ročnému mužovi trest odňatia slobody na tri až osem rokov, informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

„V rodinnom dome agresívny muž žene (37) neustále vulgárne nadával, vykrikoval jej, že je škaredá, vyhrážal sa jej zabitím, fyzicky ju napádal, vykrúcal jej ruky a udieral ju do celého tela. V piatok (24. 12.) sa konanie muža vystupňovalo natoľko, že ženu na čele popálil zapálenou cigaretou,“ priblížila s tým, že žena po útoku aj s ďalšími rodinnými príslušníkmi z domu utiekla a privolala políciu.

Policajti muža zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia, v súčasnosti už čelí obvineniu zo zločinu týrania blízkej osoby a zverenej osoby. „Okresný kežmarský vyšetrovateľ na obvineného muža spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ uzavrela Ligdayová.

Foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM