Peter Handzuš Rôzne

Tina a Tomi Popovič prileteli do AquaCity vrtuľníkom

Hviezdy v AquaCity. Tak začalo leto v najkrajšom akvaparku pod Tatrami. Megaotvorenie sezóny ozdobilo vystúpenie slovenských speváckych hviezd. Tisícky ľudí sa bavilo na sprievodnom programe aj na atrakciách, ktoré sú tento rok zdarma.

AquaCity si na otvorenie sezóny vybavilo nielen hviezdy zo šoubiznisu, ale aj nádherné počasie. Od rána smerovalo do areálu akvaparku množstvo návštevníkov zo všetkých kútov Slovenska. Nechýbali ani turisti zo zahraničia. Všetci si prišli do AquaCity užiť skvelý program pri príležitosti otvorenia letnej sezóny.

Návštevníci si celý deň užívali animačný program pre deti aj dospelých. Počas dňa prebiehala olympiáda – Letné hry AquaCity o skvelé ceny. Pri pódiu si mohli športovo založení zacvičiť zumbu a v bazénoch vodný aerobic.

Začiatok veľkej šou odpálila Capoeira show a výstúpenie MC Erika, ktorý po rokoch ohlásil comeback na hudobnú scénu. O štvrtej popoludní prileteli vo veľkom štýle na vrtuľníku priamo do areálu AquaCity spevácke hviezdy Tina a Tomi Popovič. Tí zaspievali svoje najväčšie hity pred tisíckami návšetvníkov. Na ich koncerte sa zabávali všetky vekové kategórie.

Súčasťou megaotváračky bol aj turnaj v plážovom volejbale – Slovanet Beach volelybal cup. Tuhých bojov sa zúčastnilo dvanásť tímov. Prvenstvo si vybojovala Márna snaha, pred Slovanetom a Tatravagónkou.

Novinkou tejto sezóny v AquaCity je aj 5D Laser show. Tá mala premiéru večer v bazénoch Blue Sapphire a od teraz si ju môžete pozrieť každý piatok a nedeľu. Pri návšteve AquaCity vás príjemne prekvapí aj to, že všetky atrakcie v areáli sú zdarma.

Viac o novinkách v AquaCity sa dozviete vo videospráve.

Poprad24 Foto: mediaportal.biz Video: Peter Handzuš

Tina a Tomi Popovič prileteli do AquaCity vrtuľníkom
1
Galéria
Aqua poprad megaotvaracka
35
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM