Krimi

Tínedžer viezol na štvorkolke dvoch rovesníkov: Nebezpečná ZRÁŽKA s autom! FOTO

Štvorkolka s troma tínedžermi sa po zrážke niekoľkokrát prevrátila.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžer viezol na štvorkolke dvoch rovesníkov: Nebezpečná ZRÁŽKA s autom! FOTO
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

Stredajšia jazda troch mladých ľudí na jednej štvorkolke v obci Mníšek nad Popradom, okres Stará Ľubovňa, skončila kolíziou s osobným autom. Informoval o tom prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Čo sa presne stalo?

Viackrát sa prevrátili

„Mladistvý vodič z obce v staroľubovni­anskom okrese viedol bez príslušného vodičského oprávnenia štvorkolku cez obecnú časť Kače. Spolu s ním sa na štvorkolke viezol aj 16-ročný chlapec a 15-ročné dievča. Pri jednom z rodinných domov sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu, v dôsledku čoho si nevšimol prichádzajúce protiidúce osobné auto Ford Focus, kde došlo k ich vzájomnej bočnej zrážke,“ uviedol Džobanik.

Podľa jeho ďalších slov sa vodič auta snažil zrážke zabrániť a pravou prednou časťou vozidla vošiel na trávu vpravo vedľa cesty. Štvorkolku po náraze do auta odrazilo do kanála vpravo, kde narazila do priepustu a viackrát sa prevrátila.

Zranení spolujazdci

Spolujazdec zo štvorkolky utrpel podľa polície zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 42 dní a spolujazdkyňa zo štvorkolky utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 7 dní. K iným zraneniam nedošlo.

Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne. „Škoda na aute bola vyčíslená na tisíc eur a na štvorkolke na päťsto eur,“ doplnil Džobanik.

FOTO: Traja mladí ľudia havarovali na štvorkolke
2
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM