Ľubomír Hudačko Krimi

To tu ešte nebolo: V Poprade sa bili 2 ženy, jedna druhú udierala SKLENENOU fľašou

Vo vyčíňaní útočníčky zastavili príslušníci železničnej polície, obmedzili ju na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku To tu ešte nebolo: V Poprade sa bili 2 ženy, jedna druhú udierala SKLENENOU fľašou
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Vo vestibule železničnej stanice v Poprade došlo v utorok 02.04.2024 večer ku konfliktu medzi 48-ročnou a 30-ročnou ženou. Dnes24.sk o tom informovala Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Údery sklenenou fľašou

„Na mieste verejnosti prístupnom ich nezhody vyústili až do fyzického ataku a to zo strany staršej ženy. Mladšiu ženu udrela do tváre, tá spadla na zem, kde si na ňu útočníčka kľakla a opakovane ju udierala predovšetkým do tváre. Neskôr vzala sklenenú fľašu, ktorou taktiež udierala napadnutú ženu. Aj potom, čo sa fľaša rozbila, 48-ročná žena v útoku neprestala,“ uviedla o prípade hovorkyňa s tým, že v tomto vyčíňaní útočníčky zastavili príslušníci železničnej polície, obmedzili ju na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia.

„30-ročná žena utrela viaceré zranenia. Okresný vyšetrovateľ v Poprade 48-ročnej žene vzniesol obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví a z trestného činu výtržníctva,“ dodala Ligdayová.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM