Monika Vengrínová Rôzne

Tradičné potraviny opäť v Poprade: Pondelky budú patriť farmárskym trhom

Milovníci tradičných kvalitných potravín môžu potešiť svoje chuťové poháriky opäť. Na mestskom trhovisku v Poprade to totiž každý pondelok znova ožije farmárskymi trhmi.

Ilustračný obrázok k článku Tradičné potraviny opäť v Poprade: Pondelky budú patriť farmárskym trhom
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Po minuloročnom veľkom úspechu, ktorý mali tradičné farmárske trhy, prichádzajú na mestské trhovisko opäť. Konať sa budú každý pondelok od 8:00 do 18:00 hodiny. A tak, ako v minulom roku, i teraz tu nájdete tradičné a čerstvé pochúťky priamo od domácich farmárov, pestovateľov, chovateľov, či výrobcov. Nakúpiť tak môžete čerstvé pečivo, zeleninu, ovocie, mäsové a mliečne výrobky, sladkosti, ovocné nápoje, med a iné výrobky.

„Podľa vzoru najbližších susedov sme prišli k myšlienke realizovať trh, kde si môžete kúpiť vysoko kvalitný autentický produkt priamo od ľudí, ktorí ho vyrobili, vypestovali, vytvorili… Radi by sme sa stali súčasťou miestnej komunity, ako to bolo v minulosti, keď farmárske trhy fungovali ako typický spôsob predaja produktov po celé stáročia,“ informuje web stránka farmárskych trhov, ktorých cieľom je podporiť práve domáci farmársky trh.

Farmárske trhy v Poprade
25
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM