Peter Handzuš Tlačové správy

V novom roku sa naučíte po anglicky alebo iný cudzí jazyk výhodnejšie: Súťaž s jazykovou školou TARGET

Vyhrajte poukážky v hodnote 100 € (1x) a 50 € (2x), ktoré môžete použiť na kurz anglického, nemeckého, španielskeho alebo ruského jazyka konverzačnou metódou DIRECT pre dospelých, na kurz angličtiny Wattsenglish pre deti od 3 do 11 rokov alebo na kurz angličtiny pre TEENAGEROV (7.-9. ročník ZŠ).

Ilustračný obrázok k článku V novom roku sa naučíte po anglicky alebo iný cudzí jazyk výhodnejšie: Súťaž s jazykovou školou TARGET
Zdroj: Dnes24.sk

jazykovej škole TARGET Poprad naučíme NAOZAJ ROZPRÁVAŤ každého. Mnoho študentov prichádza s obavou a so strachom rozprávať. U nás však študenti rozprávajú od prvej hodiny, počas celej hodiny a počas celého kurzu. Študenti tak získavajú AKTÍVNU slovnú zásobu, ktorú aj vedia bez váhania použiť. K učebnici navyše dostanete CD s komplet nahratou výučbou a anglicko-slovenský slovník. Ak nie ste na hodine, pozriete sa na našom online systéme, čo sa vo vašom kurze aktuálne deje, a môžete sa doma pripraviť na ďalšie hodiny pomocou stoviek online cvičení a diktátov. Príprava doma sa však nevyžaduje.

Novinkou v tomto školskom roku je v Poprade angličtina pre deti Wattsenglish. V zahraničí (ale napríklad aj v Bratislave alebo Košiciach) je to už zabehnutý britský koncept výučby pre deti od 3 do 11 rokov. Je založený na „native-like“ prostredí, čo znamená, že deti v materských školách na hodine vôbec nepočujú slovenčinu. Dieťa sa angličtinu neučí, ale osvojuje si ju prirodzenou cestou – podobne ako materinskú reč. A čo je najdôležitejšie, výučba je zábavná a deti sú tak úžasne motivované učiť sa prostredníctvom hry.

Zimný trimester začína 19. januára. Prihlásiť sa je možné online alebo osobne, prvá hodina je zdarma – termíny hodín si môžete pozrieť tu. získavate automaticky zľavu až 20 €!

Informácie o kurzoch alebo prihlásenie na bezplatné ukážkové hodiny na www.target-skola.sk alebo na tel. čísle 0948 47 46 01.

Súťažná otázka: Ako sa presne volá metóda výučby nemeckého jazyka, ktorou sa vyučuje v jazykovej škole Target Poprad? Správnu odpoveď pošlite na info@target-skola.sk, napíšte svoje celé meno a priezvisko a do predmetu mailu uveďte: poprad24.sk – súťaž. Troch výhercov vyžrebujeme 20. januára.

SÚŤAŽ: Otvorte svetu dvere a vyhrajte zľavy na jazykový kurz v škole TARGET!
1
Galéria
SÚŤAŽ: Otvorte svetu dvere a vyhrajte zľavy na jazykový kurz v škole TARGET!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM