Peter Handzuš Krimi

V Poprade havarovala sanitka. Pri nehode sa zranili traja záchranári

Vodiča sanitky, lekárku a záchranárku museli odviezť kolegovia do popradskej nemocnice po nehode, ktorá sa stala v nedeľu okolo ôsmej hodiny večer v Poprade pri odbočke z cesty I/67 k Tatravagónke.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade havarovala sanitka. Pri nehode sa zranili traja záchranári
Zdroj: Dnes24.sk

28-ročný Svidníčan viedol po štvorpruhovej ceste v ľavom jazdnom pruhu v smere na Kežmarok osobné auto Škoda Fabia combi. Pri prechádzaní z ľavého jazdného pruhu do pravého nedal prednosť sanitke so zapnutým výstražným svetelným a zvukovým zariadením, idúcej v pravom jazdnom pruhu tým istým smerom.

Následkom toho sanitka narazila ľavou prednou časťou do pravej zadnej časti Fábie, ktorá sa stala neovládateľná a prednou časťou narazila do kovového zábradlia po pravej strane cesty.

„Pri nehode sa ľahko zranil vodič sanitky a jedna spolujazdkyňa. Druhá spolujazdkyňa v sanitke utrpela ťažké zranenie,“ povedal pre Poprad 24 krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne. Škody boli vyčíslené na 4 100.- €. Nehodu vyšetruje popradský policajný vyšetrovateľ.

Foto: Tatry – SOS

V Poprade havarovala sanitka. Pri nehode sa zranili traja záchranári
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM