Simona Ivančáková Rôzne

V Poprade Tatry milujeme, tieto FOTO ste ešte ale nikdy nemohli vidieť: Doteraz nepublikované zábery krásy našich veľhôr

Kto by ich nemal rád? Vidíte ich z okna, cestou do práce či do školy. Výhľad na naše veľhory nás vždy poteší. Aj preto sú námetom mnohých fotografií. Prinášame vám snímky, ktoré doteraz neboli nikde publikované.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade Tatry milujeme, tieto FOTO ste ešte ale nikdy nemohli vidieť: Doteraz nepublikované zábery krásy našich veľhôr
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Denne sa stretávame s desiatkami fotografií, na ktorých sa prezentujú Tatry. Krásne, majestátne štíty veľhôr a tatranská príroda sú námetom pre fotografov nielen zo Slovenska, ale aj z celého sveta.

Náš redaktor Peter Simon počas návštevy Tatier nafotil fotografie, ktoré sa budú páčiť určite aj vám. Hlavnú úlohu na nich zohráva tatranská príroda počas uplynulých pár dní. A nechýba na nej ani sneh, ktorý na území pod Tatrami absentuje.

Keďže sa na našom území sa sneh momentálne nenachádza, tak si ho užite aspoň na našich fotografiách. Zasnežené kopce, zamrznuté tatranské plesá či srieň na konároch stromov. Zimná príroda ponúka množstvo námetov na obrazy, ktoré sa dajú zvečniť navždy. A v našich veľhorách to platí dvojnásobne. A navyše, ktorého Popradčana by už nepotešil pohľad na krásy Vysokých Tatier. Spomínané fotky si môžete pozrieť v našej priloženej galérii a navodiť si peknú predvianočnú náladu.

Čítajte tiež:

Len nedávno dostal do rúk občiansky, no už na seba púta pozornosť: 15-ročný chlapec fotí pod Tatrami krásne zábery!

Nádherné snímky Tatier, ktoré jednoducho musíte vidieť: Dajte týmto záberom pár chvíľ a ostanete paf!

Fotky, ktoré vás potešia: Sneh sa nachádza aspoň tu!
9
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM