Peter Handzuš Krimi

Vyčíňanie Poliaka v Poprade: Bez poškodenia otvoril mercedes, kradol čo videl!

V stredu bolo políciou v Poprade vznesené obvinenie 35-ročnému Poliakovi pre prečin krádeže, ktorej sa mal dopustiť v objekte jednej zo spoločností v Poprade na Partizánskej ulici.

Obvinený muž krátko len pár minút po polnoci uvedeného dňa bez poškodenia otvoril osobné motorové vozidlo Mercedes Benz zaparkované v objekte spoločnosti. Z auta ukradol doklady, rôzne kľúče, loveckú dýku, tenisovú tašku s troma tenisovými raketami, rôzne tenisové oblečenie ako aj notebook a tablet. Poliak touto krádežou spôsobil škodu vo výške 2 100 €.

V druhom prípade bolo tomuto Poliakovi vznesené obvinenie za prečin poškodzovania cudzej veci. Obvinený muž mal taktiež v utorok 16. 07. 2013 v ranných hodinách v Poprade na Ul. Dlhé hony poškodiť vstupné kovové automaticky sa otvárateľné dvere, ktoré viedli do predajne automobilov na tejto ulici. Pri tomto skutku vznikla spoločnosti škoda v celkovej výške 2 000 €.

Obvinený muž je umiestnený v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľom bude spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM