Martin Sýkora Správy

V popradskej nemocnici pracujú stavbári: Postupná revitalizácia areálu

Vedenie popradskej nemocnice sa pustilo do postupnej revitalizácie celého nemocničného areálu. Práce začali na chodníkoch a príjazdových cestách.

Ilustračný obrázok k článku V popradskej nemocnici pracujú stavbári: Postupná revitalizácia areálu
Zdroj: Dnes24.sk

V Nemocnici Poprad, a. s., začali s prácami na opravách asfaltových ciest a chodníkov, ktoré by mali zvýšiť kvalitu pre vozidlá rýchlej zdravotnej pomoci a rýchlej lekárskej pomoci.

Zvýšenie pohodlia nielen pre pacientov

„Okrem toho budú nové povrchy výrazným krokom v ústrety všetkým pacientom, klientom a návštevníkom nemocnice, vrátane rodičov s detskými kočíkmi či imobilných pacientov,“ informovala hovorkyňa popradskej nemocnice Sylvia Galajda. S prácami sa začalo v pondelok (19.9.) pri vstupe do nemocnice z východnej strany, teda od detskej polikliniky.

PREČÍTAJTE SI AJ: Popradská primárka s významným zlatým ocenením: Nemocnica je hrdá

Práce budú postupne pokračovať

„Návštevy pre pacientov upozorňujeme, aby využívali pri vstupe do areálu a následne do nemocnice hlavný vchod nemocnice alebo vstup do areálu cez hlavnú vrátnicu,“ povedala Galajda. Opravy ciest sú pokračovaním investície z minulého roku. Súčasťou postupnej revitalizácie areálu je aj výmena a doplnenie parkových lavičiek, zmodernizované postupne budú aj zábradlia, oceľové konštrukcie a stĺpy osvetlenia areálu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM