Monika Vengrínová Tlačové správy

Väčšina ľudí chodí von, aby videla iný svet: Katka (25) priniesla iný svet do Popradu

Pod šatami ju nevidno, ale keď ju máme, cítime sa sexy, žensky a príťažlivo. Dodáva nám sebavedomie len tým, že vieme, že ju máme na sebe. V prípade potreby nás zoštíhľuje, zväčšuje, či zmenšuje prsia, alebo tvaruje. Pekná a kvalitná spodná bielizeň. A v Trinástej komnate navyše za prijateľné ceny.

Ilustračný obrázok k článku Väčšina ľudí chodí von, aby videla iný svet: Katka (25) priniesla iný svet do Popradu
Zdroj: Dnes24.sk

Milé dámy, uvedomili ste si niekedy, ako dobre sa cítite, keď máte pod šatami bielizeň, ktorá netlačí, nepichá, neťahá a navyše dobre vyzerá? Nehovoriac o pohľade vášho manžela, či priateľa, keď vaše šaty skončia na podlahe? :) Spodná bielizeň by mala byť alfou a omegou každého šatníka. Je to predsa to jediné, čo si zaručene oblečiete každý deň.

„Keď som prišla do Popradu, mala som problém zohnať kvalitnú a peknú bielizeň. Ako takmer každá žena si na spodnú bielizeň potrpím, preto som sa rozhodla, že ju sem sama prinesiem. Na čom mi ale najviac záležalo bolo, aby bola nielen kvalitná, ale i za dobré ceny,“ ozrejmila majiteľka obchodu Trinásta komnata Ing. Katarína Križová.

Push-upky a minimizerky, tehotenské pásy i nohavičky

Či máte prsia menšie alebo väčšie, či máte postavu modelky alebo pár kíl navyše, či z vás čochvíľa bude nevesta alebo čerstvá mamička, vojdite do Trinástej komnaty. Nájdete tu podprsenky, nohavičky, podväzkové pásy, pyžamá, pančušky, tielka a tričká, korzety, či tehotenské pásy. A bielizeň si tu pre seba vyberú i páni – od boxeriek a slipov, cez pyžamá až po tričká.

„Aktuálnou novinkou dámskej bielizne sú bezkosticové push up-ky. Sú veľmi pohodlné a držia prsia rovnako, ako podprsenky s kosticami. Okrem toho robia prsiam pekný tvar,“ prezradila horúci hit majiteľka obchodu a doplnila, že riešenie sa nájde aj pre dámy, ktoré potrebujú ešte väčší objem. Double push up totiž prsia zväčší dvojnásobne. Pre tie, ktoré príroda obdarila naopak viac, bude tým pravým orechovým podprsenka minimizer, prsia opticky zmenšujúca. Jednoducho, krásne a kvalitné podprsenky za prijateľnú cenu tu nájdete, či už nosíte 60A alebo 120I. A to isté platí o nohavičkách. Tie zoženiete od veľkosti XXS až po 4XL.

Trinástu komnatu by nemali obísť ani nastávajúce, či čerstvé maminky. Tie si tu vyberú nielen klasické kojenecké podprsenky v rôznych farbách, ale i tehotenské pásy, ktoré výborne držia bruško a nezaťažujú tak chrbticu počas tehotenstva, či popôrodné nohavičky, ktoré bruško bezprostredne po pôrode spevnia a postarajú sa o to, aby bolo také pekné, ako pred ním.

Pyžamá, tielka, tričká i pančuchy

Ak sa vás tehotenstvo momentálne netýka, ale riešite skôr aktuálnu plesovú sezónu, či pripravujete vlastnú svadbu, zbystrite pozornosť. „Či už majú dámy šaty na ramienka alebo bez nich, výstrih vpredu alebo vzadu, podprsenka Multiway sadne pod každé. Vďaka ramienkam, ktoré sa dajú pripnúť na osemnásť spôsobov, sa prispôsobia skutočne akýmkoľvek šatám,“ uviedla Katka. Nevesty tu tiež nájdu komplet spodnú bielizeň pod svadobné šaty – od podprseniek a nohavičiek, cez samodržiace pančuchy až po podväzkové pásy. No a tie, ktoré chcú v svadobnej či spoločenskej róbe vyzerať o číslo štíhlejšie, môžu siahnuť po spevňujúcich nohavičkách, korzetoch, body alebo spodničkách.

V Trinástej komnate však nenájdete len podprsenky a nohavičky, ale napríklad i pančuchy od výmyslu sveta – či už proti kŕčovým žilám alebo anticelulitídne, sťahujúce, samodržiace, ale i klasické. A tiež pyžamká. Ako letné, tak i teplé bavlnené. A keď už tento krásne zrekonštruovaný obchodík, v ktorom sa budete cítiť ako vo vlastnej spálni navštívite, hoďte očkom i na tielka, topy a tričká značky Mustang, Guess a Armani. Zaručene si vyberiete.

Trinástu komnatu nájdete na Zdravotníckej ul. 4, kde vám radi poradia a pomôžu vybrať si tú najlepšiu bielizeň pre seba, či svojho partnera každý pracovný deň od deviatej do sedemnástej. Novinky môžete sledovať i na facebookovej stránke Trinásta komnata

Trinásta komnata
30
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM