Aktualizované Krimi

Smutný koniec pátrania v Poprade: Mladíka našli bez známok života

Dvadsaťdvaročný Popradčan zmizol na Vianoce, po poslednom telefonáte s rodinou sa po ňom zľahla zem. Pátranie prinieslo smutnú správu.

Ilustračný obrázok k článku Smutný koniec pátrania v Poprade: Mladíka našli bez známok života
7
Galéria

V Poprade a okolí v stredu pokračovalo pátranie po nezvestnom 22-ročnom mužovi. Informoval o tom Pohotovostný pátrací tím (PPT) Prešovského kraja s tým, že rozsiahla pátracia akcia na území mesta Poprad a Kežmarok prebieha od utorka (28. 12.).

„Spolu asi 25 ľudí vrátane dobrovoľných hasičov z Ľubice prehľadávalo všetky dostupné a vytypované miesta v tejto oblasti. V pátraní pokračujeme, zraz dobrovoľníkov je v stredu o 9.00 hod. v Poprade na Tomášikovej ulici 32. Budeme potrebovať čo najväčší počet ľudí,“ avizoval ešte ráno PPT.

Mladík, ktorý je nezvestný od 25. decembra sa nakoniec našiel. Žiaľ, nie živý. „Dnešná pátracia akcia po nezvestnom Jánovi M.O. z Popradu bola ukončená. V spolupráci s políciou, DHZ a dobrovoľníkmi sme prepátrali rozsiahle oblasti. Osoba bola krátko po 11.00 hod. vypátraná, žiaľ, už bez známok života. Rodine a blízkym týmto vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť,“ oznámil smutnú správu Pohotovostný pátrací tím na sociálnej sieti.

Správu potvrdila aj krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. „V predmetnej veci bol na miesto privolaný obhliadajúci lekár a podľa jeho vyjadrenia bude vo veci vykonávať procesné úkony vecne príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade,“ uviedla hovorkyňa. Dodala, že pre prvotné procesné úkony sa k veci nie je možné ďalej vyjadrovať.

Zábery z pátrania po mladom Popradčanovi
7
Galéria

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy zo Slovenska a zo sveta

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM