Krimi

Viacerých museli hospitalizovať. V Štrbe sa strhla HROMADNÁ bitka!

V Štrbe došlo k hromadnej bitke. Starosta tvrdí, že konflikt nevyvolali miestni obyvatelia, malo ísť o občanov Batizoviec a Východnej.

Ilustračný obrázok k článku Viacerých museli hospitalizovať. V Štrbe sa strhla HROMADNÁ bitka!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Bitkou viacerých osôb v obci Štrba sa zaoberá polícia. Potvrdila to krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že incident sa stal v nedeľu (20. 8.) približne hodinu po polnoci na Ul. Miloša Janošku.

„V predmetnej veci bolo povereným policajtom obvodného oddelenia Policajného zboru Svit začaté trestné stíhanie pre prečin výtržníctva a pre trestný čin ublíženia na zdraví,“ uviedla hovorkyňa. Dodala, že vo veci sa v súčasnej dobe vykonávajú procesné úkony a z uvedeného dôvodu nie je možné poskytnúť viac informácii.

K incidentu sa na sociálnej sieti vyjadril aj starosta obce Michal Sýkora, správanie výtržníkov odsúdil a potvrdil, že voči prevádzkovateľovi podniku, kde k bitke došlo, vyvodí dôsledky.

Okrem iného uviedol, že viacerí ľudia utrpeli zranenia vyžadujúce si hospitalizáciu. Tvrdí, že konflikt nevyvolali miestni obyvatelia, malo ísť o občanov Batizoviec a Východnej, ktorým poskytli priestory v miestnej reštaurácii na spoločenskú udalosť.

„Obec bude trvať na tom, aby bolo zariadenie zatvorené a bola pozastavená podnikateľská činnosť, aby sa zabránilo opakovaniu takýchto udalostí. Obec, samozrejme, poskytla polícii záznamy z kamier na rýchlejšie identifikovanie výtržníkov a objasnenie incidentu,“ dodal Sýkora.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM