Tlačové správy

Vianočná atmosféra aj pod Kriváňom

OC Kriváň v Poprade vás pozýva na svoje námestíčko kde od 15.12. - 18.12. 2016 usporiada vlastné pútavé Vianočné trhy.

Ilustračný obrázok k článku Vianočná atmosféra aj pod Kriváňom
8
Galéria

Okrem niekoľkých trhových predajcov (medové výrobky, drevené hračky, varešky, …) si svoje šiatre rozbalia Fabrika restaurant a Prezo Rum&Cigar bar priamo v hlavnom veľkom netradičnom stane s párty pódiom, na ktorom sa počas štyroch dní vystriedajú dychovka Popradčanka, country kapela COLT, Divadlo Commedia s hrou Zabíjačka či kapela 4-ka s repertoárom slovenských a českých hitov. Vianočné živé kapre? Ani tie nebudú chýbať. Celý a presný program si môžte pozrieť na plagáte v priloženej galérii.

Pre najmenších príde v stredu a nedeľu Pipi dlhá šalenota. Pripravených je aj niekoľko ďalších sprievodných podujatí od Kinekus-u to bude v piatok a sobotu predvádzane ručného náradia – noviniek na rok 2017, Fajná rybka si pripravila špeciálne trhové menu v podobe tradičného kapra s netradičným zemiakovým šalátom. Tajomnú škatuľu s darčekmi pre deti zabezpečila TETA drogérie.

Janka Hriňáková, marketingová riaditeľka centra, to zhrnula: „Budú to štyri dni o zábave, vianočnej nálade, o muzike, divadle a fantastických dobrotách, zabíjačke a hriatôm v podaní Fabriky, alebo skvelých palacinkách v PREZO stane umocnené stánkami na našom malom námestí. Tešíme sa na všetkých návštevníkov,“ dodáva na záver.

Do OC Kriváň sa vám oplatí prísť kedykoľvek, ponúka skvelé veci a dobré nákupy, či už sú to výborné gastro podniky FABRIKA restaurant, kaviareň PREZO – Rum & Cigar Bar, ktorý je po novom otvorený až do 24:00 a ponúka 120 druhov pravých rumov či 40 druhov značkových cigár, ale taktiež Fajná rybka – Grill a Sushi bar. Takéto zloženie chuťových zážitkov na jednom mieste nájdete málokde.

Zahanbiť sa nedajú ani obchodné prevádzky – Kinekus je stále viac obľúbený pre svoj sortiment a prijateľné ceny, nová TETA drogérie so širokou ponukou drogistického tovaru, či Tatrasvit – podniková predajňa obohatená o termoprádlo. No a pre všetky dámy veľmi prívetivé Dream Sun & Nails studio prináša novodobú generáciu solária s kolagénom a vibračno-oscilačnou plošinou, a služby profesionálnej nechtovej dizajnérky! Svoje miesto si tu našla i pobočka Prima banky Slovensko.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM