Simona Ivančáková Rôzne

VIDEO, ktoré dostane každého milovníka Tatier: Roman si dal veľké predsavzatie, vzniklo z toho parádne dielo

Vysoké Tatry sú miestom nekonečnej inšpirácie nielen pre fotografov a umelcov, ale aj pre kameramanov. Jedným z nich je aj Roman Málik z Veľkej Lomnice. Ten si dal veľké predsavzatie a túto osobnú výzvu dokázal aj splniť. Navyše, vzniklo z toho veľmi pekné video.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO, ktoré dostane každého milovníka Tatier: Roman si dal veľké predsavzatie, vzniklo z toho parádne dielo
Zdroj: YouTube.com

„Video vznikalo približne od marca do októbra tohto roku. Rád točím videá a fotím miesta, kde chodím a Tatry neboli výnimkou,“ začal rozprávanie o tvorbe videa Roman Málik. Jeho cieľ bol od začiatku jasný: splniť osobnú výzvu, ktorú si dal. A tou bolo pokúsiť sa zdolať všetky oficiálne dostupné štíty vo Vysokých Tatrách v priebehu jedného roka a svoju cestu do cieľa si vždy natočiť.

„Predtým som vôbec nebol turistický typ, čo mnohí nechápali. Pýtali sa ma, že ako môžem bývať pod Tatrami a nechodiť tam. Teraz to už nechápem ani ja,“ pokračoval autor videa z Tatier. Výzvu sa mu podarilo zvládnuť. Ako sám tvrdí, tak od začiatku vedel, že zo záberov vznikne video. „Zábery neboli plánované, takže som nechodil niekde kvôli počasiu. Proste sa len túrovalo a točilo,“ objasnil Podtatranec.

Autor poznamenal, že počas výroby videa nedošlo k žiadnym zraneniam a všetko im vychádzalo podľa plánu. Aj počasie im prialo. O tom ako vyzerala cesta naprieč tatranskými končiarmi v spojení s čarokrásnou prírodou sa dozviete už priamo v štvorminúto­vom videu.

Čítajte tiež:

Len nedávno dostal do rúk občiansky, no už na seba púta pozornosť: 15-ročný chlapec fotí pod Tatrami krásne zábery!

Nádherné snímky Tatier, ktoré jednoducho musíte vidieť: Dajte týmto záberom pár chvíľ a ostanete paf!

Foto: ilustračné

From up there
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM