Tlačové správy

Vo Fabrike to žije: Toto všetko sa pre vás pripravuje

Gurmánske lahôdky pripravované v špičkovej reštaurácii Fabrika môžu Popradčania i návštevníci mesta ochutnávať už viac ako mesiac. V tom najčarovnejšom v roku – v decembri, však okrem skvelého jedla, môžete zažiť aj niečo navyše. Pripravených je hneď niekoľko zaujímavých adventných akcií.

Ilustračný obrázok k článku Vo Fabrike to žije: Toto všetko sa pre vás pripravuje
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Tú prvú má Fabrika už za sebou, keď malých i veľkých formou žrebovania cien z mikulášskej papuče, obdarúval Mikuláš. Šťastní výhercovia sa tak mohli tešiť z poukazov na obľúbené jedlá ako Rib eye steak, Caesar šalát, či čokoládové soufflée. Drobcov zase prekvapili lízanky, čokolády a mikulášske balíčky.

Ďalšie skvelé akcie na vás vo Fabrike ešte len čakajú. Späté sú s klasickou predstavou Vianoc „ v ponuke nám počas celého decembra pribúda netradičné Vianočné menu, od 18. do 23. decembra si pred Kriváňom môžete vychutnať Vianočné trhy.

Zároveň, po celý advent vo Fabrike prebiehajú rôzne súťaže, v rámci ktorých si tu môžete vychutnať famózne dezerty. Zapojiť sa môžete prostredníctvom facebooku. Okrem toho, každý mesiac môže jeden z vás vyhrať voucher v hodnote tridsať eur. Stačí sa zaregistrovať a prijímať ponuku obedového menu, či oznamov o podujatiach prostredníctvom mailu vo forme newsletteru. Ak sa však na šťastie spoliehať nechcete a túžite obdarovať seba alebo svojich blízkych možnosťou dobre sa najesť, môžete si vouchery zakúpiť sami.V ponuke sú 30, 50 a 70 eurové hodnoty.

V prípade, že máte záujem spraviť si rodinné, či firemné posedenie, k dispozícii sú vám dva salóniky, pričom menší – Vínny salónik – má kapacitu 12 – 14 osôb, väčší pojme 30 ľudí a nájdete v ňom FULL HD projektor a plátno, ktoré sú vám k dispozícii.

OC Kriváň, v ktorej sa táto gastro bomba – Fabrika – nachádza, ponúka aj spektrum obchodov a služieb. Okrem už známeho KINEKUS-u tu nájdete Pet Shop, Syrový raj Elado, drogériu Teta, a od 1.12. aj pobočku Prima banky. Svoje sídlo na druhom poschodí bude mať BIB Factory s.r.o., spoločnosť, ktorá v Levoči postaví závod a zamestná vyše 500 ľudí.

Želáme čitateľom poprad24.sk krásne a štedré Vianoce v kruhu najbližších, úspešný nový rok a veríme, že sa vo Fabrike čoskoro stretneme.

Fabrika restaurant
6
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM