Krimi

Vodiči, na toto si dávajte POZOR: Na Spiši sa rozmohol PODVOD s pokutami!

Nedajte sa nachytať. Strážcovia poriadku v Spišskej Novej Vsi varujú pred podvodníkmi, ktorí využívajú trik s pokutami.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, na toto si dávajte POZOR: Na Spiši sa rozmohol PODVOD s pokutami!
Zdroj: Unsplash.com

Vzhľadom na niektoré prípady v regióne, Mestská polícia v Spišskej Novej Vsi upozorňuje motoristov aj v tomto meste, aby neuhrádzali falošné pokuty.

„V súvislosti s parkovaním motorových vozidiel chcem apelovať na vodičov a majiteľov, aby v žiadnom prípade neakceptovali pokutové lístočky, ktoré nájdu väčšinou za stieračom svojho vozidla,“ varuje prostredníctvom videa na sociálnej sieti Ľubomír Chroust, náčelník Mestskej polície v Spišskej Novej Vsi.

Na lístočkoch je podľa jeho slov uvedené, že ste sa dopustili priestupku na úseku cestnej premávky, je tam tiež citovaný paragraf a uvedené číslo účtu, na ktorý je potrebné uhradiť uloženú blokovú pokutu.

Číslo účtu by podľa údajov na týchto lístkoch malo patriť Mestskej polícii, ale nepatrí a týmto spôsobom sa podľa Chrousta pokuty v rámci Mestskej polície v Spišskej Novej Vsi ani neriešia.

Lístky, ktorými upozorňovali vodičov, síce za stierače strážcovia poriadku dávali, ale žiadne čísla účtov sa na nich nenachádzali.

„V žiadnom prípade neuhrádzajte peniaze na účty uvedené na týchto letáčikoch, sú to podvodné veci,“ zdôrazňuje náčelník MsP.

Foto: ilustračné

Vzhľadom na niektoré prípady v regióne, Mestská polícia vyzýva aj obyvateľov nášho mesta, aby neuhrádzali falošné pokuty.

Posted by Mesto Spišská Nová Ves / oficiálna stránka on Monday, March 4, 2024

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM