Peter Handzuš Rôzne

Vyhrajte kurz s Jazykovou školou TARGET

Kurzy angličtiny, španielčiny a nemčiny otvárame od 16. januára! Príďte sa presvedčiť, že hodina angličtiny môže vyzerať aj inak. Bezplatná hodina angličtiny vás k ničomu nezaväzuje – naopak, rozšírite si obzor a samozrejme aj vedomosti.

Príďte sa presvedčiť a prihláste sa na bezplatné ukážkové hodiny angličtiny – každý januárový pondelok a štvrtok o 17:00. Stačí prísť, nemusíte sa dopredu prihlasovať. Ak by ste však predsa len mali otázky, sme vám k dispozícii na tel. č. 0948 47 46 01 alebo na mailovej adrese info@targetschool.sk.

To však nie je všetko! Jazyková škola TARGET pre vás pripravila kurzy španielskehonemeckého jazyka. Keďže kurz španielčiny sa vyučuje tiež metódou DIRECT, pozývame vás na netradičnú bezplatnú hodinu španielčiny, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 12. januára o 17:00.

Direct Method for English® je jedným z najviac fungujúcich a najpraktickejších spôsobov, ako sa naučiť všeobecnú angličtinu. Táto metóda naučí študenta rozprávať po anglicky rýchlejšie ako ktorákoľvek iná metóda, pomôže študentom zbaviť sa zábran komunikovať a simuluje reálne anglické prostredie. Čo je najdôležitejšie, hodiny metódou Direct Method vás budú baviť.

[IMG]http://im­g221.imageshac­k.us/img221/4346/tar­gethy.jpg[/IM­G]

Aké benefity ponúkame našim klientom

  • Lokalita v tesnej blízkosti autobusovej stanice v Poprade
  • Parkovanie zdarma
  • Vynovené priestory na profesionálnej úrovni
  • Pitný režim pre klientov zdarma
  • Elektronická triedna kniha a jedinečný informačný online systém
  • Free Wi-Fi pripojenie v každej učebni

Viac informácií nájdete na www.targetschool.sk alebo osobne v PON – ŠTV v čase 14:00 – 18:00 v kancelárii JŠ TARGET na Karpatskej 15 (budova býv. Naftoprojektu)

Jazyková škola TARGET – Najrýchlejšia cesta k cudzím jazykom!

V spolupráci s Jazykovou školou TARGET sme pre vás pripravili súťaž o bezplatný jazykový kurz v celkovej hodnote až 154 €. Stačí správne odpovedať na otázku: V ktorých štyroch mestách Prešovského kraja má Jazyková škola TARGET svoje pobočky? Svoje odpovede posielajte do 10. januára 2012 emailom na adresu poprad@global24.sk. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme majiteľa alebo majiteľku bezplatného kurzu cudzieho jazyka v Jazykovej škole TARGET.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM