Peter Handzuš Tlačové správy

Výnimočná príležitosť stretnúť odborníka na oblasť etikety: Ladislav Špaček vám predvedie, ako reprezentovať na úrovni

Bezchybnosť spoločenského vystupovania je najlepšou reprezentáciou spoločnosti alebo úradu, vytvára lepšie podmienky pre úspešné rokovania a vzbudzuje dôveru obchodných partnerov. Znalosť v pravidlách spoločenského správania je každodennou potrebou v profesijnom, spoločenskom aj osobnom živote.

Ilustračný obrázok k článku Výnimočná príležitosť stretnúť odborníka na oblasť etikety: Ladislav Špaček vám predvedie, ako reprezentovať na úrovni
Zdroj: Dnes24.sk

Pre všetkých záujemcov, ktorí uprednostňujú tie najlepšie riešenia, je k dispozícii výnimočná príležitosť v podobe prítomnosti jedného z najuznávanejších odborníkov na oblasť etikety pod Tatrami. Ladislav Špaček, bývalý hovorca prezidenta Václava Havla a predovšetkým renomovaný odborník na oblasť etikety, bude 28.1.2015 v hoteli International **** vo Veľkej Lomnici viesť dva kurzy venované etikete.

ETIKETA – UMENIE SPOLOČENSKÉHO VYSTUPOVANIA

Kurz sa zameriava na najdôležitejšie oblasti spoločenského vystupovania /obliekanie, kontaktné situácie – predstavovanie, pozdravy, nadväzovanie rozhovoru, oslovovanie, vizitky, dary a kvety, spoločenské akcie a účasť na nich,, etiketa bežných každodenných situácií, nehody a ako ich riešiť, ako si pripraviť a predniesť predslov či prípitok, stolovanie/.

Miesto a čas konania:
28.1.2015 od 9.00 – 16.00 hod.
Hotel International **** golfový areál Black Stork vo Veľkej Lomnici
Cena: 299 € (nie sme platcami DPH)
V cene kurzu je obed, občerstvenie, materiály. Trvanie kurzu 9:00 – 16:00.

ETIKETA PRI STOLE

Samostatnou kapitolou je asistovaná 4-chodová večera s praktickým nácvikom stolovania opäť pod vedením odborníka na etiketu Ladislava Špačka. Absolventi kurzu asistovaného stolovania môžu bez obáv sedieť pri stole s významným klientom, ale aj s prezidentom či britskou kráľovnou.

Miesto a čas konania:
28.1.2015 od 17.00 – 20.00 hod.
Hotel International **** golfový areál Black Stork vo Veľkej Lomnici
Cena: 199 € (nie sme platcami DPH)

Pozor, počet účastníkov kurzov je limitovaný! V prípade, že máte záujem niektorý z kurzov venovať blízkym ako originálny darček, radi Vám vystavíme darčekový poukaz. Účastníci kurzu získajú certifikát o jeho absolvovaní.

Prihlášky do kurzu nájdete na www.mediabusiness.sk
Uzávierka prihlášok do kurzov je 24. 1. 2015 o 18.00 hod.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM