Rôzne

Výnimočné stretnutie v Poprade: Také niečo urobil primátor Danko historicky PRVÝKRÁT

Primátor zároveň učiteľom vyjadril podporu v aktivitách, do ktorých sa v rámci škôl a školských zariadení zapájajú.

Ilustračný obrázok k článku Výnimočné stretnutie v Poprade: Také niečo urobil primátor Danko historicky PRVÝKRÁT
7
Galéria

Primátor mesta Anton Danko zvolal do veľkej zasadačky MsÚ historicky prvé stretnutie so všetkými učiteľmi základných a materských škôl, ktoré sú v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta. Mesto Poprad o tom informuje na svojej webstránke.

Spolu s prednostom Adriánom Kromkom a vedúcou školstva mládeže a športu MsÚ Ľubicou Barancovou diskutovali na aktuálne témy, akými sú napr. bezpečnosť na školách, hodnotenie monitoru 9, zrušenie Strediska služieb škole, pripravované projekty UMR, regionálne príplatky, šikanovanie, kyberšikana, násilie na školách a participatívny rozpočet.

O čom učiteľov ubezpečil

Primátor zároveň učiteľom vyjadril podporu v aktivitách, do ktorých sa v rámci škôl a školských zariadení zapájajú.

Zároveň učiteľov ubezpečil, že školstvo je pre vedenie mesta prioritou a má záujem, aby školy napredovali vo všetkých ich smeroch.

„Začali sme s tradíciou takýchto stretnutí. Otvorene diskutovať s učiteľmi na takejto úrovni plánujem minimálne raz do roka. Samozrejme, každý mesiac prebiehajú pravidelné porady s riaditeľmi škôl. Školstvo považujem za jednu z našich priorít, máme veľký záujem na tom, aby naše školy napredovali a ďalej zvyšovali kvalitu vzdelávania,“ dodal primátor Anton Danko.

Stretnutie všetkých učiteľov s primátorom v Poprade
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM