Monika Vengrínová Rôzne

Vystrelili si z kolegyne: Toto je prvoaprílový žartík, ako sa patrí

Ráno prišla do práce, tak ako vždy zaparkovala svoje auto a pustila sa do pracovných povinností. Poobede ju čakala v mailovej schránke správa, ktorá ju ale skôr pobavila ako nahnevala. Tento vydarený prvoaprílový žart urobil dnes radosť viacerým.

Ilustračný obrázok k článku Vystrelili si z kolegyne: Toto je prvoaprílový žartík, ako sa patrí
Zdroj: Dnes24.sk

Ľudmila Kolesárová ráno zaparkovala svoje auto pred jedným zo supermarketov tak, ako každé ráno. „Po obede som dostala mail, či som si auto ozdobila sama, alebo je to sranda. Nevedela som, o čo ide, tak som utekala k oknu a zbadala som, že moje auto je celé oblepené a fotí si ho kopa ľudí. Pozrela som sa na kolegov Martina Švidroňa a Lukáša Béreša a vedela som, kto je za tým,“ smeje sa Ľudmila.

Na kolegov sa ale nenahnevala, práve naopak. Je rada, že vniesli kúsok niečoho pozitívneho sem pod Tatry a potešilo ju, keď videla, koľkým ľuďom polepené auto spôsobilo radosť, od rána sa pri ňom striedali s fotoaparátmi. Napriek tomu, odvetu si nenechala ujsť.

„Jeden kolega mi síce ušiel, ale tomu druhému som sa stihla pomstiť. On je totiž taký fešáčik, frajer, preto som mu na jeho auto napísala, že je čerstvo ženatý a celé som mu ho ozdobila. Všetky baby v budove z toho budú veľmi nešťastné,“ hovorí s úsmevom majiteľka polepeného auta, ktorú po práci čakala ďalšia, a to odliepanie stoviek farebných samolepiacich papierikov zo svojho tátoša.

Čo sa to deje na parkovisku? :-)
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM