Monika Vengrínová Správy

Wizz Air zmenil letový poriadok, dotkne sa to aj MHD: Ako po novom pocestujeme na letisko?

Od 27.októbra minulého roka môžeme na popradské letisko cestovať i mestskou hromadnou dopravou. V súvislosti so zriadením linky Poprad-Londýn mesto pripravilo spoj, ktorý premáva medzi autobusovou stanicou a letiskom. V súvislosti so zmenou letového poriadku však nastanú i zmeny v MHD.

Ilustračný obrázok k článku Wizz Air zmenil letový poriadok, dotkne sa to aj MHD: Ako po novom pocestujeme na letisko?
Foto: Marián Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Linka, ktorú Popradčania a turisti využívajú už sedem mesiacov, je predĺžením spojov č.43 a č.45 na linke č.1. „Z dôvodu zmeny letového poriadku spoločnosti Wizz Air bude odo dňa 5.júna zabezpečená preprava cestujúcich MHD na Letisko Poprad-Tatry v inom čase,“ informoval hovorca mesta Marián Galajda.

Dovoz cestujúcich na letisko tak bude spojom č.43 z autobusovej stanice v čase o 10.40 hodine. O 10.50 bude spoj odchádzať z letiska a o 11.00 hodine bude mať príchod na autobusovú stanicu. Táto linka bude premávať vždy v pondelok, stredu, v piatok a v nedeľu.

Spoj č.45 bude premávať v rovnakých dňoch, avšak v iných časoch. Z autobusovej stanice bude odchádzať o 12.30, z letiska bude mať odchod o 12.40 a na autobusovú stanicu dorazí o 12.50 hodine.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM