Monika Vengrínová Tlačové správy

Z lásky, pre radosť, k sviatku alebo len tak. Šperkom nikdy nič nepokazíte!

Poznali ste Klenoty Viera Včelaříková v centre Popradu? Viete, že práve tam ste mohli kúpiť zlato, striebro, či hodinky tej najvyššej kvality? Dnes tu však klenoty nájdete pod novým názvom. Zmenili majiteľa a rovnakú kvalitu i čosi viac ponúkajú ako Klenoty 79, s.r.o. A teraz aj s darčekom k nákupu.

Ilustračný obrázok k článku Z lásky, pre radosť, k sviatku alebo len tak. Šperkom nikdy nič nepokazíte!
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) Číslo 79 v názve nie je náhodné. Ako má svoje miesto v periodickej tabuľke prvkov, ako číslo zlata, tak aj Klenoty 79, majú svoje miesto na Nám. sv. Egídia 102 v Poprade „I napriek tomu, že klenoty zmenili majiteľa i názov, stále pokračujeme v tradícii, ktorá tu bola 23 rokov a navyše sa snažíme zlepšovať,“ upozorňuje nová majiteľka firmy Klenoty 79, s.r.o. Ivanová.

Retiazka s príveskom za super cenu

Nájdete tu zlaté a strieborné šperky, kryštály Swarovski, brilianty, shamballa i výrobky z chirurgickej ocele. Okrem toho, vyberať môžete zo skutočne veľkého množstva nástenných a stolových hodín, hodiniek, budíkov, minútok, barometrov, či meteostaníc. Každú ženu tiež potešia kazety na šperky.

Čakajú tu na vás prstene, náušnice, retiazky, náramky, či prívesky za prijateľné ceny. Aktuálne vám v Klenotách 79 ponúknu i zaujímavú akciu pri príležitosti blížiacich sa prijímaní, keď retiazku s príveskom zo 14 karátového zlata kúpite len za 58 eur. I k vášmu veľkému svadobnému dňu sú pre vás pripravené stovky obrúčok, ktoré môžete ľubovoľne kombinovať. Gravírovanie do nich máte grátis.

K nákupu nad 50 eur praktický darček

Samozrejmosťou je príjemný a milý personál, ktorý vám ochotne pomôže s výberom i poradí. Využiť môžete tiež služby, ktoré klenotníctvo Klenoty 79 ponúka. Môžete si tu dať vymeniť batérie, či remene alebo opraviť šperky. A ak neviete, aký darček by vášho blízkeho potešil, kúpiť mu môžete darčekovú poukážku a vyberie si sám.

Navyše len v apríli máte možnosť získať k nákupu nad 50 eur pekný a praktický darček v hodnote deväť eur. Vybrať si môžete buď nanopodložku do auta, ktorá udrží všetky vaše veci na palubnej doske alebo značkovú taštičku na mobil, foťák, či MP3 prehrávač.

Viac info nájdete na stránke www.klenoty79.sk

Klenoty79
24
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM