Monika Vengrínová Rôzne

5 správ, ktoré najviac oslovili popradských čitateľov: Pozrite si to v jednej kocke

Aj uplynulý týždeň sme pre vás mapovali situáciu v Poprade a aj v okolí. A niektoré témy našich čitateľov oslovili až nadpriemerne. Pozrite si, čo rezonovalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku 5 správ, ktoré najviac oslovili popradských čitateľov: Pozrite si to v jednej kocke
Zdroj: Dnes24.sk

Nové nákupné centrum otvorilo svoje brány

Dlhoočakávané otvorenie nového nákupného centra Forum v centre Popradu sa stalo skutočnosťou. Slávnostným prestrihnutím pásky otvorilo svoje brány nielen Popradčanom, ale i návštevníkom mesta. My sme si prvý deň nenechali ujsť.

Foto i video z prvého dňa si môžete pozrieť tu: Nové nákupné centrum v Poprade už otvorilo brány: Pozrite si prvé zábery a aj, aké obchody v ňom nájdete

Tradičné spišské jedlo na tanieri

Rýchlo a jednoducho. Okrem tradície aj toto sú ďalšie výhody receptov starých mám. S jednoduchými surovinami dokážete vykúzliť chutné tradičné spišské jedlo za pár minút.

Recept na džatki nájdete v článku: Jedlo starých materí zo Spiša, ktoré vás dostane: Urobte si rýchlo a jednoducho skvelé Džatki

Otvorenie nového úseku diaľnice

Cesta medzi Bratislavou a Košicami sa opäť skracuje. Minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR Ján Počiatek v utorok slávnostne uviedol do prevádzky nový úsek diaľnice D1 v časti Jánovce – Jablonov I. úsek.

Reportáž z otvorenie úseku diaľnice na Spiši nájdete tu: Cesta medzi Bratislavou a Košicami sa skrátila: Na Spiši otvorili nový úsek diaľnice!

Priezviská, ktoré nosí najviac Popradčanov

O jedno priezvisko sa v našom neveľkom meste delí často hneď viacero rodín. Z mesta sa nám podarilo získať zaujímavé informácie týkajúce sa práve tejto témy. Toto je 15 najčastejších priezvisk v Poprade.

Najčastejšie popradské priezviská nájdete v článku: Je medzi nimi aj to vaše? Toto je 15 najčastejších priezvisk Popradu

Oslavy 75.výročia spojenia Popradu

Hoci Poprad existoval ako samostatné mestečko aj pred rokom 1945, spojením sa s Veľkou a Spišskou Sobotou vzniklo veľké mesto s názvom Poprad. A to už stojí za oslavy. Tých si v podobe rôznych podujatí samospráva pripravila hneď niekoľko.

Čo mesto pripravuje, sa dočítate tu: V Poprade oslávime veľký moment nášho mesta: Deň, keď sa 3 mestečká zlúčili do jedného!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM