Peter Handzuš Futbal Šport

Boj o čelo tabuľky pokračuje: Ženy FK Poprad uhrali v derby len bezgólovú remízu

Do jarnej časti vstúpili už aj futbalistky FK Poprad. Ich cieľ je najvyšší, chcú postúpiť do baráže o prvú ligu.

Ilustračný obrázok k článku Boj o čelo tabuľky pokračuje: Ženy FK Poprad uhrali v derby len bezgólovú remízu
Foto: Peter Handzuš

Popradské futbalistky mali pred zápasom so Spišskou Novovu Vsou ambíciu vyhrať a posunúť sa v tabuľke pred Spišiačky. Jarné počasie prilákalo na futbal viacero divákov z Popradu aj Spišskej Novej Vsi, ale gól fanúšikovia ženského futbalu v tomto derby nakoniec nevideli. Popradčanky mali loptu v držaní častejšie, ale tých pár šancí, ktoré si vypracovali, nedokázali premeniť. To sa im mohlo vypomstiť, lebo Spišiačky mali síce šancí menej, ale boli o to väčšie.

Po bezgólovom derby majú obidva tímy po 20 bodov (FK Poprad má zápas k dobru) a tak boj o prvé miesto a prvoligovú baráž bude pokračovať medzi FK Poprad a FK NOVES Spišská Nová Ves aj naďalej.

FK Poprad - FK NOVES Spišská Nová Ves 0:0
59
Galéria
Foto: Peter Handzuš

Dávid Farkašovský, tréner Spišskej Novej Vsi: “Poprad bol o trošku lepší. U nás zvíťazilo srdiečko. S remízou sme spokojní a ideme ďalej.”

Jana Sedláková, kapitánka Popradu: “Chýbala nám váčšia agresivita v zakončení, možno aj kúsok šťastia. Snažili sme sa streliť gól, ale nepodarilo sa nám to. Pred nami je ešte dostatok zápasov, v ktorých musíme bodovať naplno a dáme do toho všetko, čo bude v naších silách.”

Slavomír Šoltýs, tréner Popradu: “Chceli sme zúročiť to, čo sme natrénovali v príprave. V príprave sme odohrali výborné zápasy s kvalitnejšími súpermi, ako bola dnes Spišská. Dostali sme sa do šancí, ale nevužili sme ich. Nepodarilo sa nám streliť gól a tak nemôžeme vyhrať. Teraz nás to zamrzí, ale ideme ďalej.”

FK Poprad – FK NOVES Spišská Nová Ves 0:0

FK Poprad: Králiková J., Prachniarová, Vinceková, Kredatusová, Šlahorová, Sedláková ©, Králiková E., Dovalová, Osipčáková (Sabová), Malá, Spielmannová (Davidová)

FK NOVES SPišská Nová Ves: Vargová, Stredná, Polláková, Harnuboglu S., Harnuboglu M.T., Kravcová, Augustinová, Valancová, Svitanová (Molnárová), Dzurilová, Boguská (C)

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM