Martin Sýkora Iné športy

Central karate klub Poprad sa stal najúspešnejším klubom v Čechách

Prvý májový víkend sa v českom meste Jeseník uskutočnili Medzinárodné majstrovstvá Moravy a Sliezska. Nechýbala ani výprava spod Tatier, ktorá si viedla veľmi dobre.

Ilustračný obrázok k článku Central karate klub Poprad sa stal najúspešnejším klubom v Čechách
Zdroj: Central karate klub Poprad

Finále v silnej konkurencii

V konkurencii karatistov zo Slovenska, Česka a Poľska si Central karate klub Poprad (CKK) domov priniesol titul najúspešnejšieho zahraničného klubu súťaže. Začiatok súťaže patril disciplíne kata, kde sa v kategórii kata dievčatá 7 – 9 rokov umiestnila Alexandra Lajošová na 2. mieste. „Ďalšie finále sme absolvovali v kategórii kata dievčatá 10 – 11 rokov, kde si zlatú medailu suverénne vybojovala Lea Kucová. Súťaž pokračovala športovým zápasom kumite, kde sa Marek Tropp v kategórii kumite chapci 7 – 9 rokov do 27 kg umiestnil na 3. mieste a taktiež 3. miesto získala Lea Kucová v kategórii kumite dievčatá 10 – 11 rokov do 35 kg,“ informovala Ivana Kucová z CKK.

Central karate klub Poprad Jeseník 05/2018
18
Galéria
Zdroj: Central karate klub Poprad

Z kumite striebro

O strieborné medailové kovy sa postarali Alexandra Lajošová v kategórii kumite dievčatá 7–9 rokov nad 30 kg, Alexandra Janíková v kategórií kumite dievčatá 12 – 13 rokov do 50 kg a Ferdinand Hudaček v kategórii kumite chlapci 16 – 17 rokov nad 76 kg. „Menej šťastia mali Lukáš Návoj a Adam Sedmák, ktorým sa žiaľ v zápase o 3. miesto nepodarilo vyhrať a tak sa umiestnili na 4. mieste,“ dodala Kucová.

Zdroj: Central karate klub Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM