Pavol Hrabovský Rôzne

Detský koncert, rapová tour a šarkany: TOP udalosti na víkend v Poprade a okolí

Posledný septembrový víkend prichádza ruka v ruke s novými udalosťami. Bude to otvorenie výstavy, či koncert s tými najmenšími? Inšpirujte sa redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Detský koncert, rapová tour a šarkany: TOP udalosti na víkend v Poprade a okolí
Zdroj: TASR

Miro Jaroš Ťuki Tour 2020

25. septembra o 17:00 hod., Dom Kultúry

Obľúbená ikona hudby pre tých najmenších, prichádza do Popradu. Miro Jaroš sa predstaví v rámci svojej Ťuki Tour, aby potešiť všetky deti, spolu s kohútikom Ťukim. Príďte si naživo vypočuť obľúbené skladby ako: Strašidlá, Moje telo, Planéty a chýbať nebude ani pesnička pre rodičov – Dospelý. Každé dieťa sa, okrem hromady zábavy, môže tešiť na malý darček.

Otvorenie výstavy s Rasdalman a Robom Kočanom

25. septembra o 19:00 hod., Lahodnosti

Róbert Kočan otvára svoju výstavu, v ktorej uvidíte fotografie zo zbierky Anjel Strážený. Otvorenie je sprevádzané tónmi miestnej folkrockovej kapely Rasdalman, ktorá navodí výstave tú pravú metaforickú atmosféru, na pozadí umeleckej fotografie.

Konex – VOILÀ TOUR

26. septembra o 22:00 hod., Rock Fabric

Konex, známy z labelu Milion+, prichádza v rámci turné k čerstvo vydanému albumu, priamo do Popradu. Nepríde však sám. Ako hosť sa predstaví Kamil Hoffmann, ktorého ste mohli počuť na ich spoločnom albume – Corretto. Okrem skvelej show sa môžeš tešiť na DJ sety v podaní Konexa a Hugo Hypetraina. Skvelá show, na ktorú len tak nezabudneš!

Svetový deň cestovného ruchu 2020

27. septembra o17:30 hod., Kino Tatran

Pri príležitosti Svetového dňa cestovného ruchu sa vám predstaví bloger, fotograf, cestovateľ a sprievodca Adam Vaneček. Formou foto-prezentácie vám predstaví slovenské zákutia, turistické centrá a najrôznejšie zážitky, ktoré na svojich potulkách zažil. Vášnivých turistov čaká aj niekoľko turistických tipov, na návštevu tých najzaujímavej­ších miest.

Nenechajte si ujsť ani tieto udalosti v okolí Popradu:

Šarkaniáda

26. septembra o 15:00 hod., Galéria Dobrá Hračka – Tatranská Lomnica

Víkendová predpoveď počasia v Tatranskej Lomnici vraví, že sa na oblohe objavia magické draky, obrovské motýle a ďalšie lietajúce objekty. Vidieť ich na vlastné oči, môžete už túto sobotu. Okrem najzaujímavejších šarkanov vás čaká aj možnosť vlastnej výroby, spolu so zaujímavými hrami a súťažou o skvelé ceny, pre všetkých milovníkov lietajúcich hračiek.

Ako to vyzeralo na nedávnom pochode za personál popradskej nemocnice? To môžete vidieť v priloženej galérií.

Nezabudnite nás aj naďalej sledovať na našom Facebooku a Instagrame. Nenechajte si ujsť aktuálny obsah z Popradu a okolia.

Popradčania pochodovali na podporu zamestnancov nemocnice
10
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM