Ľubomír Hudačko Krimi

FOTOGRAFIA odhalila nebezpečnú zábavu tínedžerov: Na východe hazardovali so zdravím!

Ide o mimoriadne nebezpečnú zábavku, aktéri sú v priamom ohrození života. V prípade nešťastia bude mať problémy aj nevinný vodič.

Ilustračný obrázok k článku FOTOGRAFIA odhalila nebezpečnú zábavu tínedžerov: Na východe hazardovali so zdravím!
Zdroj: Dopravný servis - okres PP, KK, SN

To sa len tak nevidí. V skupine Dopravného servisu Popradu a okolia na sociálnej sieti sa pred časom objavila fotografia, ktorá dvíha tlak.

Hazardujú na nej so životom dvaja mladíci, ktorí vyskočili na dodávku zo zadnej strany a nechali sa odviezť.

TV JOJ informovala, že mladíci boli doteraz bezproblémoví, nič nevyviedli a nikdy neboli opití. „Takto reagujú rodičia i vedúci rómskej hliadky na dvoch 17-ročných mladíkov z Huncoviec,“ spresnila televízia na webe noviny.sk. Fotografia rozvírila veľkú diskusiu, záber vznikol v Huncovciach.

V ohrození života

Ide o mimoriadne nebezpečnú zábavku, aktéri sú v priamom ohrození života a v prípade nešťastia bude mať problémy aj nevinný vodič, ktorý netuší, že vezie takýto náklad.

„Stačí málo a tragédia je na svete. V minulosti na to už na inom mieste iné deti doplatili ťažkými zraneniami či dokonca životom. Vešali sa nielen na dodávky, ale aj na kamióny prechádzajúce cez osadu,“ pripomenuli noviny.sk.

Rodičia oboch mladíkov boli zhrození z toho, ako blízko smrti boli ich synovia a povedali, že so synmi sa o tom budú rozprávať. Prípadom sa polícia zaoberá.

Viac správ z Popradu a okolia:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM