Monika Vengrínová Hokej

Hokejové majstrovstvá v popradských podnikoch: Top akcie, ktoré vás zlákajú

Množstvo fanúšikov sa v týchto dňoch stretáva v podnikoch, baroch, či pohostinstvách, aby spoločne fandili nášmu hokejovému tímu. Našli sme pre vás akcie, ktoré popradské podniky počas majstrovstiev sveta pre hladných a smädných fanúšikov pripravili.

Ilustračný obrázok k článku Hokejové majstrovstvá v popradských podnikoch: Top akcie, ktoré vás zlákajú
Zdroj: TASR

Hokejový šampionát je v plnom prúde a preto sme zisťovali v niekoľkých prevádzkach v našom meste, aké akcie si pri tejto príležitosti pripravili. Tieto nás zaujali najviac.

V Club24 sa hokeju fandí počas celého mája. Pre fanúšikov si tu pripravili hokejový špeciál, aby si majstrovstvá mohli poriadne vychutnať. Už za 1,30 eur tu dostanete fernet, a to ako klasický, tak i citrus, ale tiež novinky cranberry a mäta. Vodka vás vyjde na 1,50 vrátane originálnych darčekov. V 20 percentnej zľave, len za 1,90 vás poteší whiskey a za 1,40 eur vyskúšajte novinku jablkový cider. S 20% zľavou kúpite i vínka vybranej značky. A ak budete chcieť niečo malé pod zub, croissant s pressom vás vyjdú len na 1,90 eur. „Okrem toho, 22.mája prídu sexi hostesky a budú mať pripravené super ceny,“ uvádza sa na facebookovom profile Club24.

Hodovňa v centre mesta si pre všetkých fanúšikov pripravila majstrovskú ponuku v podobe chutného jedla a kvalitného moku. Okrem toho je pripravená aj zaujímavá súťaž. Za 1000 gramové kombo tu dostanete štyri pollitrové pivá zadarmo. Za 1500 gramov to bude šesť pollitrákov a za 2000 gramové osem. „Okrem toho máme zemiakové kliny za 1,80 eur a Arancini za 3,50 eur. Ponúkame aj domáce burgery, a to syrový za 4,90 a hovädzí za 5,90 eur. Spolu za zvýhodnenú cenu 9,90 eur,“ prezradili v Hodovni s tým, že diabolské baby kuriatko kúpite za 6,50 eur.

„Akciu u nás robíme pravidelne každý mesiac. Počas majstrovstiev sveta je to akcia na Kozel veľké pivo za cenu malého počas slovenských zápasov a dvadsať minút po,“ prezradili nám v SportCafé DOXX. Okrem toho tu dostanete i 0,4l Captain morgan za 1,40 eur, malý Kozel desiatku za 0,70 eur, veľký za rovné euro a Šariš malú dvanástku za 0,80 eur a veľkú za 1,20 eur.

Hokejový šampionát si môžete na štyroch veľkých televízoroch a prípadne i plátne pozrieť aj v City bowling v nákupnom centre Max, kde na vás čaká tombola o zaujímavé ceny. Tá sa bude žrebovať po skončení každého zápasu, ktorého sa zúčastní Slovensko. Prvou cenou je hodina bowlingu zadarmo, druhou trikrát čapované pivo zdarma a treťou dvakrát čapované pivo zdarma. „Pri konzumácií nápojov a jedál počas sledovania priameho prenosu za každé dve eurá bude jeden tombolový lístok,“ vysvetlili nám v City bowling.

Štatistiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás pár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :) A prečítajte si tiež – tak trochu s nadhľadom a úsmevom – odporúčanie športových fanúšikov, ako sa počas šampionátu správa ideálna žena :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Čítajte tiež:

Popradské podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáte šampionát v meste

Známi Popradčania priznávajú, aj nás pohltí hokejová horúčka: Takto si vychutnáme zápasy!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM