Simona Ivančáková Hokej

Idete po ceste a tie tváre hneď upútajú vašu pozornosť: Popradskí hokejisti sa ocitli na bilbordoch, čo je za tým?

Popradskí „kamzíci“ o sebe dávajú opäť vedieť. Okrem hry, ktorá v poslednom čase teší každého fanúšika popradského hokeja, môžete ich tváre vidieť na viacerých miestach. Čo je za tým?

Ilustračný obrázok k článku Idete po ceste a tie tváre hneď upútajú vašu pozornosť: Popradskí hokejisti sa ocitli na bilbordoch, čo je za tým?
Zdroj: Dnes24.sk

Kapitán Arne Kroták, útočník Ľuboš Bartečko či obrancovia Radoslav Suchý a Štefan Fabian. Ich tváre v týchto dňoch budete vidieť čoraz častejšie. Najmä v prípade, že cestujete a všímate si okolité reklamy a bilbordy.

Klubu chcú vytvoriť novú tvár

Partia dobrovoľníkov, ktorá miluje popradský hokej sa rozhodla, že hokejovému klubu vytvoria easy marketing. „Hokej pod Tatrami nemal žiadnu propagáciu, reklamu a strácal na popularite v podtatranskom regióne. Projekt sme nazvali „Nová tvár HK Poprad“ a cieľom je dostať popradský hokej do povedomia ľudí,“ opísal hlavný dôvod propagácie hokeja jeden z autorov Daniel Laškody.

Najprirodzenejšie sa tváril Bartečko

Jednou z aktivít, ktorá táto kampaň zahŕňa je aj vytvorenie bilbordov, ktoré už môžete v týchto dňoch vidieť pri cestách. Na ich realizácií sa podieľala najmä fotografka Lívia Gočová. „Pri fotení bola dôležitá myšlienka. Išlo o to, aby bilbordy boli výrazné a každý „kamzík“ mal svoje čaro. Hokej sa rovná ľad, mráz a zima a tak mi napadlo, aby na fotografiách mali títo hráči omrznutí styling,“ vysvetlila hlavnú myšlienku fotiek fotografka Lívia Gočová.

Ako uviedla, tak fotenie prebehlo rýchlo a s hokejistami sa jej spolupracovalo veľmi dobre. „Potrebovala som docieliť hrdinov ľadového hokeja, tak som pracovala aj s umelým snehom v spreji kvôli celkovému efektu. Najvtipnejší pri fotení bol Štefan Fabian a pri Ľubošovi Bartečkovi som mala pocit, akoby fotil každý týždeň, správal sa najprirodzenej­šie,“ prezradila fotografka.

Nájdete ich pri hlavných cestách

Grafickú stránku mal na starosti Daniel Laškody, ktorý krásnym fotkám dodal správnu formu. A výsledok môžete v týchto dňoch vidieť pri cestách. A kde všade sa hokejové reklamy nachádzajú? „Nájdete ich na hlavnej ceste z Popradu na Smokovce, z Popradu na Kežmarok či na mieste v blízkosti svetelnej križovatky pri obchodných centrách smerom na Svit,“ vymenoval miesta, kde sa na vás usmievajú tváre popradských hokejistov Daniel Laškody. Pomoc pri realizácií projektu podalo aj mesto Poprad a primátor Jozef Švagerko.

Čítajte tiež:

Hokej v Piešťanoch nenadchol. Poprad však získal cenné tri body

Braňo Rapáč po odchode z tímu kamzíkov: Toto chcem odkázať popradským fanúšikom!

Pozrite si kompletnú tabuľku Tipsport Ligy

Foto: Daniel Laškody

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM