Martin Sýkora Futbal

Kamil už nie je tatranským orlom: Kopúnek opustil popradskú futbalovú loď

Bývalý slovenský futbalový reprezentant a autor nezabudnuteľného gólu na afrických majstrovstiev sveta Kamil Kopúnek opúšťa FK Poprad. Rozlúčil sa víťazne.

Ilustračný obrázok k článku Kamil už nie je tatranským orlom: Kopúnek opustil popradskú futbalovú loď
Zdroj: FK Poprad

Bývalý hráč Slovana Bratislava, Spartaka Trnava, či Zbrojovky Brno pôsobil časť svojej kariéry v zahraničí – v Azerbajdžane a naposledy v Maďarsku. Rolu pri jeho príchode do Popradu zohrala aj chuť vrátiť sa domov na Slovensko. Po vyše roku sa sedemnásťnásobný slovenský reprezentant rozhodol rozviazať zmluvu s FK Poprad, hoci mal zmluvu platnú na dlhšie obdobie. Rozlúčku s popradským publikom absolvoval Kamil Kopúnek pred ostatným ligovým zápasom FK Poprad – ODEVA Lipany (7:0).

Vedenie FK Poprad na čele s prezidentom klubu Romanom Dvorčákom poďakovalo Kamilovi za jeho pôsobenie pod Tatrami. Kamil obdržal dres FK Poprad i darčekový kôš a rozlúčil sa so svojimi spoluhráčmi i divákmi na tribúne. „Keď som prišiel do Popradu, vôbec som nepoznal týchto chlapcov. Po mesiaci – dvoch sme dali dokopy super partiu. Veľmi pekne im ďakujem, vytvorili mi tu veľmi pekné prostredie, celý klub, od jeho prezidenta počnúc. Cítil som sa tu veľmi dobre a je mi teraz trošku ťažko,“ prezradil pre FK Poprad Kamil Kopúnek a k svojej budúcnosti dodal: „Uvidíme, čo bude ďalej. Sú všelijaké šumy, či už pôsobenie v Iráne alebo iné možnosti. Teraz si to musím nechať prejsť hlavou, mám tam aj iné ponuky. Uvidím, či ešte budem hrať futbal alebo sa budem venovať tomu, čo mám rozbehnuté v Trnave.“

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM