Martin Sýkora Hokej

Kamzíkom pomôže ruský obranca: Podpísal aj Dávid, syn legendárneho Petra

Popradskí hokejoví kamzíci postupne kompletizujú družstvo pred nadchádzajúcim štartom najvyššej slovenskej súťaže. Zmluvu si zaslúžili aj dve zaujímavé mená.

Ilustračný obrázok k článku Kamzíkom pomôže ruský obranca: Podpísal aj Dávid, syn legendárneho Petra
Zdroj: Dnes24.sk

Vedenie tisportligového hokejového klubu HK Poprad angažovalo útočníka Dávida Bondru a obrancu Michaila Potechina. Obaja si zmluvu vybojovali po tom, čo trénerov presvedčili počas nedávneho „try outu“ a aj v následných prípravných zápasoch. Klub o angažovaní spomínanej dvojice informoval na svojej webstránke.

PREČÍTAJTE SI AJ: Tatranský pohár zaslúžene putuje do Fínska

Meno Bondra opäť v popradskom drese

Dávid Bondra je synom legendy slovenského hokeja Petra Bondru a pôsobenie v Poprade bude pre neho prvým mimo amerického kontinentu. „Pre mňa je výhodou, že pán tréner Jonák pôsobil v Kanade a tak máme spoločný pohľad na hokej. Môj štýl by mal byť postavený na aktívnom korčuľovaní a vždy by som mal plniť úlohu prvého forčekujúceho hráča. V Poprade mám mnoho kamarátov či širokú rodinu a hrať pred nimi bude niečo super. Splní sa mi tým veľký sen,“ uviedol 24-ročný Bondra pre klubovú stránku.

PREČÍTAJTE SI AJ: Tatranský pohár nastavil kamzíkom zrkadlo

Ruský obranca trénerov presvedčil

Trénerov o svojich kvalitách presvedčil aj 21-ročný ruský obranca Michail Potechin. Subtílnejší zadák (176 cm) strávil juniorské roky v Kladne. V minulej sezóne hral za juniorský tím Kladna a aj za bieloruský HK Vitebsk v najvyššej bieloruskej súťaži.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM