Monika Gécziová Rôzne

Koľko zaplatíme za relax pri vode? Toto sú ceny na kúpalisku v Kežmarku a v Spišskej Novej Vsi

Sezóna na kúpaliskách v Kežmarku a v Spišskej Novej Vsi štartuje. Prinášame prehľad cien, ktoré zaplatíme za vstup na ne.

Ilustračný obrázok k článku Koľko zaplatíme za relax pri vode? Toto sú ceny na kúpalisku v Kežmarku a v Spišskej Novej Vsi
Zdroj: Dnes24.sk

Vstupné na kúpalisko v Kežmarku ostáva v porovnaní s minulým rokom nezmenené. „Dospelé osoby s trvalým pobytom na území mesta Kežmarok alebo držitelia mestskej karty zaplatia 3 eurá za vstup, deti a mládež do 18 rokov 1,5 eura, taktiež aj osoby nad 62 rokov a držitelia preukazu ZŤP-S,“ uviedol Lórant Paugsch z Oddelenia komunikácie a propagácie na Mestskom úrade v Kežmarku.

Dospelí, ktorí nemajú v Kežmarku trvalý pobyt, ani nevlastnia mestskú kartu, zaplatia 10 eur za vstup, deti 5 eur a rovnako aj osoby nad 62 rokov a držitelia preukazu ZŤP-S. „Deti s výškou do 100 cm v sprievode dospelej osoby majú vstup zdarma,“ dodal Paugsch s tým, že cena za požičanie lehátka je jedno euro.

Čo sa týka vstupného na spišskonovoveské kúpalisko, tu sa ceny oproti minulému roku zvýšili. Ako prezradil riaditeľ STEZ Vladimír Hovaňák, dôvodom je najmä novovzniknutý Bavendo park, ktorý pribudol v areáli kúpaliska.

Dospelí tak zaplatia 6 eur, deti od 3 do 18 rokov 5 eur a osoby nad 62 rokov či držitelia preukazu ZŤP-S 3 eurá. Tí, ktorí vlastnia Turistickú kartu Slovenský raj & Spiš, majú na kúpalisko zľavu 15 %. Lacnejšie sa na kúpalisko dostanú aj držitelia Janského plakety, pričom za striebornú a bronzovú bude vstupné stáť 3 eurá, za zlatú, diamantovú a kňazovického len 0,10 eur na celý deň. Cena za požičanie lehátka alebo slnečníka je 2 eurá, plus päť eurová záloha.

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM