Erik Bojničan Krimi

Kuriózna nehoda v dedinke neďaleko Popradu: Dôchodca (83) vystúpil z auta, na niečo však zabudol a potom to prišlo!

Podľa slov polície zaparkoval dôchodca auto pred rodinným domom. To by ešte nebolo nič. Zabudol však na podstatný detail, ktorý si odniesol nielen susedný plot, ale do akcie tým nasadil aj plynára!

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna nehoda v dedinke neďaleko Popradu: Dôchodca (83) vystúpil z auta, na niečo však zabudol a potom to prišlo!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová, k dopravnej nehode, pri ktorej bola poškodená plynová prípojka, došlo vo večerných hodinách v obci Važec.

Podľa jej slov dôchodca (83) zaparkoval auto pred rodinným domom a vystúpil, nezabezpečil ho však proti pohybu a to začalo prudko cúvať.

,,Vozidlo zn. Citroën Xsara zadnou časťou narazilo do oplotenia rodinného domu a plynovej prípojky. Na miesto bol privolaný pracovník plynární, ktorý sa vyjadril, že v dôsledku dopravnej nehody došlo k nepatrnému množstvu úniku plynu, ktorý neohrozoval život človeka," opisuje udalosť (2.12.) Balogová.

Ako pokračovala, alkohol u vodiča zistený nebol a pri nehode sa nikto nezranil. Celková škoda bola podľa polície vyčíslená na 2 100 eur.

Čítajte tiež:

V blízkosti nemocnice došlo k tragédii: Žene sa stala osudnou zrážka s autobusom!

V Tatrách sa odohralo nešťastie: Lavína strhla horolezcov, dopadlo to tragicky!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM