Simona Ivančáková Krimi

Martin (38) vykonával svoju prácu, no zrazu mu to padlo pri strome do očí: Policajti po jeho slovách ani chvíľu neváhali!

Martin (38) vykonával svoje zamestnanie, no zrazu jeho oči zaostrili na nález, na ktorý narazil. Ten objavil pri strome a následne kontaktoval políciu. Muži zákona po jeho slovách ani chvíľu neváhali a hneď vyrazili na miesto!

Ilustračný obrázok k článku Martin (38) vykonával svoju prácu, no zrazu mu to padlo pri strome do očí: Policajti po jeho slovách ani chvíľu neváhali!
Zdroj: TASR

Na Obvodné oddelenie Policajného zboru Hranovnica bol v utorok v čase obeda oznámiť 38-ročný Martin nález munície. Martin uviedol, že počas výkonu svojho zamestnania v lesnej lokalite Kromerovka katastrálne územie obce Hranovnica našiel pri strome neznámy predmet, ktorý vzbudil u neho podozrenie, že sa môže jednať o muníciu.

„Policajná hliadka okamžite po tomto oznámení z bezpečnej vzdialenosti vykonala zaistenie miesta nálezu munície, do príchodu pyrotechnika Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov, ktorý zistil, že sa jedná o delostreleckú muníciu, ruskej výroby z obdobia II. svetovej vojny, bez stabilizátora,“ povedala policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Pyrotechnik muníciu zaistil k následnej odbornej likvidácii. Od nálezu až po zaistenie munície k zraneniu ľudí ani ku škode na majetku nedošlo.

Čítajte viac:

Kradne sa už naozaj všetko a všade: Sledujte, čo ktosi potiahol v známej dedine pri Poprade

Nehoda pod Tatrami: BMW sa viacnásobne pretočilo mimo cesty, vodič pri rotácii vypadol z auta!

Kuriózna nehoda v dedinke neďaleko Popradu: Dôchodca (83) vystúpil z auta, na niečo však zabudol a potom to prišlo!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM