Martin Sýkora Futbal

Na futbal s vlastným nápojom? V Poprade diváci bez stánkov a bez bufetov!

V sobotu (21.7.) sa FK Poprad predstavil v Národnom tréningovom centre na domácom ihrisku prvýkrát v tejto sezóne. A diváci boli prvýkrát v tejto sezóne prvýkrát prekvapení.

Ilustračný obrázok k článku Na futbal s vlastným nápojom? V Poprade diváci bez stánkov a bez bufetov!
4
Galéria
Foto: Peter Handzuš

Stovky fanúšikov, ktorí boli zvedaví na druholigovú tohtosezónnu víťaznú premíéru (FK Poprad – Dubnica), zostali doslova na sucho. Aj keď vás do areálu nepustili s pohárom vody v ruke (vrátane detí) na štadióne ste si nekúpili na pitie absolútne nič.

Keď sa vám práši z úst…

„Kto bol na včerajšom zápase, naskytol sa mu takýto pohľad na bufety pri štadióne. Veľa z vás sa nás počas minulej sezóny aj dnes pýtalo, prečo boli bufety zavreté, prečo tam čapujú pivo bez peny, prečo to jedlo nie je adekvátne cenám v nich, prečo je niekedy otvorený len jeden bufet? Tak ako FK Poprad nevlastní štadión, na ktorom hrá, tak nevlastní ani bufety na štadióne. FK Poprad dokonca podľa zmluvy nemôže na štadióne a v okolí 100 m od štadióna poskytovať žiadne občerstvenie,“ uviedli predstavitelia FK Poprad na svojom facebookovom profile.

Foto: Peter Handzuš

Pomsta, schválnosť alebo omyl?

Hrať sa má na ihrisku, nie v zákulisí. Do NTC sú zainteresované tri subjekty. Každý má niečo. FK Poprad je v tomto prípade iba hosť. „Bufety na štadióne patria mestu a v nájme ich má Aquacity. V tomto máme bohužiaľ zviazané ruky a nevieme to ovplyvniť. Treba apelovať na Mesto Poprad a Slovenský futbalový zväz. Jedine oni môžu zasiahnuť, podporovať futbal v Poprade a zabrániť tomu čo sa deje. Popradčania a naši fanúšikovia vedia o tom, že sme predkladali viacero projektov na zlepšenie fungovania klubu. Bohužiaľ, vždy sa našiel niekto komu vadili, kto má v meste väčšiu moc. My sa snažíme ako môžeme ale robiť zázraky nevieme,“ dodal status na sociálnej sieti z dielne FK.

Zaujímavosťou je, že na futbal chodia viacerí čelní predstavitelia mestského aparátu. Nájomca stánkov to taktiež nemá ďaleko – cez potok. Aké je teda riešenie? Pravdepodobne treba na futbal prísť poriadne napitý.

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM