Monika Vengrínová Krimi

Policajti o horiacich autách v Poprade: Audinu niekto podpálil, od nej sa chytilo ďalšie auto

Nové skutočnosti o požiari áut v Poprade! Podľa polície jedno z áut - Audi S8 - niekto podpálil a od neho sa chytilo aj vedľa stojace vozidlo. Celková škoda sa odhaduje až na vyše 27 000 eur.

Ilustračný obrázok k článku Policajti o horiacich autách v Poprade: Audinu niekto podpálil, od nej sa chytilo ďalšie auto
Zdroj: Webnoviny.sk

Dve autá horeli v pondelok, krátko pred druhou hodinou ráno na Kežmarskej ulici v Poprade. „Doposiaľ neznámy páchateľ tam založil požiar odstaveného vozidla značky Audi S8 na odstavnej ploche pri umyvárni. Došlo k tomu za doposiaľ nezistených okolností. Od tohto auta začalo horieť aj vedľa stojace osobné motorové vozidlo značky Volkswagen Polo,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Ako ďalej uviedla, požiarom došlo k poškodeniu celého interiériu aj vonkajších častí oboch vozidiel. Celková škoda sa odhaduje na 27 500 eur. „Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade začal trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci,“ uzavrela Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM