Barbara Dallosová Krimi

Popradčana (†65) zrazilo auto, zraneniam podľahol: Polícia hľadá svedkov, FOTO

Polícia informuje o smutnom prípade, pri ktorom vyhasol život muža. Zároveň vyzýva ľudí, ktorí by o nehode mohli niečo vedieť, aby sa ozvali.

Ilustračný obrázok k článku Popradčana (†65) zrazilo auto, zraneniam podľahol: Polícia hľadá svedkov, FOTO
3
Galéria

Streda trinásteho sa bohužiaľ stala osudnou aj chodcovi v obci Hozelec, ktorý zahynul po tom, ako ho zrazilo auto. Krajská polícia o tom informuje na svojom oficiálnom facebooku. Ved už vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Poprade.

K nehode podľa polície došlo na ceste I/18 v obci Hozelec pri miestnych potravinách. ,,Z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke motorového vozidla so 65-ročným chodcom z Popradu, ktorý pri nehode utrpel závažné poranenia, ktorým následne v nemocnici v Poprade podľahol," oznamujú smutnú správu policajti.

Zároveň vyzývajú občanov, aby akékoľvek informácie o okolnostiach tejto dopravnej nehody nahlásili na číslo 158, dostavili na Okresný dopravný inšpektorát v Poprade, alebo im informácie zaslali prostredníctvom súkromnej správy.

,,Zároveň žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky o zvýšenú opatrnosť a sústredenosť, tak nemotorových účastníkov cestnej premávky, ako aj vodičov pri vedení motorových vozidiel," dodávajú muži zákona.

Policajné zábery z miesta: Po nehode vyhasol život Popradčana (†65)
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM