Peter Handzuš Rôzne

Popradskí bilingvalisti v gala: Na 19. ročníku svojho plesu si zvolili jedného kráľa a dve kráľovné večera

Krásne róby a obleky, večerné účesy, decentné správanie. 130 študentov vymenilo rifle a tričká za „gala“ a prišlo na tradičný ples bilingvalistov Spojenej školy na Ulici Dominika Tatarku v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Popradskí bilingvalisti v gala: Na 19. ročníku svojho plesu si zvolili  jedného kráľa a dve kráľovné večera
Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok 12. februára to bol v hoteli Satel už 19. ročník plesu, tentoraz v štýle „retro“. Sprevádzaní moderátorskou dvojicou – Anička Gallová a Erik Kovalík zo 4. F – zabávajúci sa pár hodín cestovali naprieč minulým storočím.

Miesto viedenského valčíka ples tematicky otvoril charleston, twist a letkiss v podaní Zuzky Dvořákovej (1. E), Dominiky Fiedlerovej (4. E), Alžbetky Uličnej (3. F) a Kristínky Ondrušovej z tanečnej skupiny Bella Arabia. Pred večerou sa presunuli pred strieborné plátno s mímami Monikou Štolcovou z 3. E a jej partnerom Marekom Gájom.

Po tanečných kolách, ktoré poriadne rozprúdili zábavu, prišla na rad tombola. V hre bolo všeličo – od poukážok do školského bufetu, cez praktické písacie potreby a sponzorské ceny až po tradičného velikánskeho plyšáka. Špeciálnou cenou bola romantická večera pre dvoch v popradskom hoteli.

Na plese nechýbalo ani hlasovanie o kráľa a kráľovnú večera. Výsledky boli nečakané: jeden kráľ, Erik Kovalík (4. F), a hneď dve kráľovné – Sára Soľárová (3. F) a Barbora Nitschová (4. F). A potom sa plesalo ďalej. Ale len do polnoci. Pretože ráno plesajúcich čakali školské lavice…

Popradskí bilingvalisti v gala: Na 19. ročníku svojho plesu si zvolili  jedného
1
Galéria
Popradskí bilingvalisti v gala: Na 19. ročníku svojho plesu si zvolili  jedného
24
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM