Pavol Hrabovský Rôzne

Popradský spevák, výlet do histórie a tanečná zábava: TOP udalosti na víkend v Poprade

Prvý septembrový týždeň sa blíži k vytúženému víkendu. Ako si ho spríjemniť? Bude to sonda do histórie, alebo jesenný koncert? Nechajte sa inšpirovať redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Popradský spevák, výlet do histórie a tanečná zábava: TOP udalosti na víkend v Poprade
Zdroj: Pixabay.com

Latin Hip-Hop – DJ Danny Alves a Mišo Biely

4. septembra o 21:00 hod., Surprise

Už tento piatok sa v miestnom klube predstaví spojenie dvoch žánrov, ktoré si spolu na parkete ešte nevidel. Do Popradu prichádza DJ Danny Alves, známy aj pod menom Čis T, spolu s DJ Mišom Bielym. Práve táto dvojica ti namieša kokteil v zložení hip hop a latino. Nenechaj si ujsť tú najlepšiu zábavu, v podobe jedinečného spojenia dvoch hudobných svetov.

Zabiť Františka

4. septembra o 19:00 hod., Lahodnosti

Interpret s nezvyčajným menom. Zabiť Františka je slovenský indie-folkový pesničkár, ktorý sa narodil práve tu – v Poprade. Na jeho vystúpení vás zaujme charakteristický clivý a podmanivý hlasový prejav. Nechýbajú ani zaujímavé texty, v ktorých nájdete množstvo pop-kultúrnych referencií. V súčasnosti pracuje na svojom debutovom albume. Už tento piatok odohrá koncert na domácej pôde.

Deň histórie a tradícií – Návrat ku koreňom

5. septembra od 10:00 hod., Areál Podtatranského múzea v Poprade

Sonda do minulosti, aká tu ešte nebola. Podtatranské múzeum uvedie všetkých milovníkov histórie do dôb chrabrých rytierov, zručných remeselníkov a stredovekej kultúry. Čakajú na vás šermiarske vystúpenia, lukostreľba, sokoliari, dobová kapela a stredoveká spravodlivosť, končiaca popravou. Nenechajte si ujsť výlet do minulosti, na ktorý len tak nezabudnete.

1. liga ženy – FK Poprad vs. FC Nitra

5. septembra o 15:00 hod., Štadión Poprad -Veľká

Popradské dievčatá stále čakajú na svoje prvé zabodovanie. Ani tentokrát to nebudú mať jednoduché, keďže sa pod Tatrami predstavia proti rivalkám z Nitry. Tie sa držia na druhej priečke v tabuľke, keby v uplynulých troch kolách, nestratili ani jeden bod. Podarí sa Popradčankám vybojovať cenné body a zaskočiť silného súpera?

Nenechajte si ujsť ani túto udalosť vo Vysokých Tatrách:

Dance Maximum Party

4. septembra o 21:00 hod., Humno Tatry

Poriadna nálož tej najlepšej hudby, ktorá ťa donúti nechať na parkete úplne všetko! DJ Virus udá tempo na konci pracovného týždňa, kedy ťa čaká už len dobrá porcia poctivej zábavy.

Ako vyzerá najzaujímavejšia galéria v okolí? To môžete vidieť v priloženej galérií.

Nezabudnite nás aj naďalej sledovať na našom Facebooku a Instagrame. Nenechajte si ujsť aktuálny obsah z Popradu a okolia.

Galéria, v ktorej nude nehrozí: Navštívte Poliankovo
7
Galéria
Zdroj: Poliankovo
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM