Krimi

Požiar píly v Spišskej Belej spôsobil obrovské škody: Spoločnosť ich vyčíslila na 500 tisíc

Požiar v Spišskej Belej, ktorý v pondelok vo večerných hodinách zachvátil tunajšiu firmu slúžiacu na spracovanie drevnej hmoty, spôsobil vyššie škody, než ako sa predpokladalo.

Ilustračný obrázok k článku Požiar píly v Spišskej Belej spôsobil obrovské škody: Spoločnosť ich vyčíslila na 500 tisíc

34-ročný muž z obce Spišská Belá oznámil na linku 158 Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov, že v jednej z miestnych firiem došlo k požiaru. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

„V pondelok (10.6.) vo večerných hodinách z doposiaľ nezistených príčin vznikol požiar v objekte, ktorý slúži na spracovanie drevnej hmoty, pričom zasiahol aj okolité prístrešky na piliny a štiepku,“ uviedla Ligdayová s tým, že elektroinštalácia ako aj pracovné stroje – rámová píla, rozmetacia píla, skracovacia píla, dopravníkové pásy apod., boli komplet zničené.

„Poškodená spoločnosť škodu vyčíslila na 500 tisíc eur. Pri likvidácii požiaru nedošlo k žiadnym zraneniam osôb,“ ozrejmila policajná hovorkyňa a dodala, že kežmarský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovanie cudzej veci. Polícia intenzívne preveruje všetky okolnosti tohto prípadu.

foto: ilustračné

Pozrite si video, v ktorom operačný dôstojník hovorí o tom, ako by sme mali volať na linku 158.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: KRPZ Prešov
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM